Edita Aradinović se odlučila na promenu zbog koje više ne izgleda isto: Druga žena! (FOTO)

29.04.2023

21:46

0

Osvežila svoj izgled

Edita Aradinović se odlučila na promenu zbog koje više ne izgleda isto: Druga žena! (FOTO)
Edita Aradinović - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Edita Aradinović proslavila se učešćem u "Zvezdama Granda", a potom u grupi Ministarke, nakon čega je odlučila da nastavi solo karijeru.

Otkako svoju karijeru vodi samostalno, Edita je podložna čestim promenama, a njen imidž se dosta promenio u skladu sa trendovima, kako vizuelni, tako i muzički.

Edita je sada svoje fanove iznenadila promenom frizure, koju je podelila sa pratiocima na Instagramu. Nedavno je ofarbala obrve, pre toga smo videli i kako joj stoji plava kosa, a sada se odlučila na novu promenu.

Instagram printscreen/editaaradinovic
Edita Aradinović

Pevačica je drastično skratila kosu koja je bila duga i ponovo se ofarbala u tamniju nijansu, pa je mnogi u prvi mah nisu prepoznali.

Njena promena naišla je na oduševljenje fanova i pratilaca, pa su komentari krenuli da se nižu, a većina se složila da joj svaka boja i dužina kose dobro stoji.

Podsetimo, Edita Aradinović se nedavno našla u epicentru medijskog skandala kada je u javnost dospeo snimak njene žestoke tuče sa rođenom sestrom Indirom Indi Aradinović. Njih dve su se ispred zgrade u kojoj Edita živi sa majkom fizički obračunale, a prizor je bio zastrašujući.

ATA Images
Edita Aradinović

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike