Nakon što je podržala sina da se preseli u Ameriku, Ljubinka Klarić odgovorila hejterima: Za sve mame koje su se ispovraćale... (FOTO)

30.10.2023

17:33

0

Njen sin će se školovati na drugom kontinentu

Nakon što je podržala sina da se preseli u Ameriku, Ljubinka Klarić odgovorila hejterima: Za sve mame koje su se ispovraćale... (FOTO)
bdp_press_divlje_meso_21042021_0016 - Copyright M.M./ATAImages

Ljubinka Klarić, nedavno je otkrila kako je njen sin tinejdžer otišao da živi u Ameriku kod oca, nakon čega je dobila loše komentare na mrežama.

Glumica je rešila da na Instagramu podeli sliku sina Koste, koji je bio veoma nasmejan.

- Za sve mame koje su se ispovraćale po meni, držeći telefone u rukama, pljujući javne ličnosti, veliki pozdrav od dečkonje koji bira srednju školu - napisala je Ljubinka, pa dodala:

Printscreen/Instagram/ljubinkaklaric
Ljubinka Klarić, objava na Instagramu

 

- Volite svoju decu i budite manje zli. Vas će da pojede, a meni neće biti ništa.

Voditeljka Marija Kilibarda i glumica Sandra Bugarski, pružile su podršku Ljubinki u komentarima.

Podsetimo, Ljubinka je dobila sina Kostu iz braka sa Nebojšom Jovanovićem, bivšim parnerom koji živi u Americi. Glumica je otkrila kako je podnela to što će se odvojiti od sina.

M.M./ATAImages
Ljubinka Klarić

 

- Grozno sam sve to podnela, još uvek podnosim, ali on je toliko srećan tamo, on kaže da nema šta da traži ovde pogotovo posle događaja koji su se desili. Rekao mi je da nikada nije pripadao ovde i da zna da će mu tamo biti bolje. Otišao je, bilo je teško - rekla je Ljubinka i zaključila:

-  Prvo nisam razumela, trebalo je da bude raspust, a on je upisao školu. Jako mi nedostaje, naravno, zato što smo bili usmereni jedno na drugo, a onda isključite taj trenutak roditeljske sebičnosti i kažete "Ko sam ja da mu stajem na put sreći?"

Amir Hamzagic/ATAImages
Ljubinka Klarić

 

Bio na odvikavanju od video-igara

Sin Klarićeve, pre izvesnog vremena je završio na odvikavanju od video-igara, o čemu je glumica govorila.

 - Danas je teško odgajati dete. Kosta trenutno ide kod psihologa na odvikavanje od video-igrica. Provodio je više od osam sati dnevno pored kompjutera, najviše dok je bio na letnjim raspustima. Sve vreme je bio razdražljiv. Pomoću terapije je boravak ispred kompjutera sveo na dva sata i postao je drugačije dete! Veseo je, a sve njegove lepe osobine, za koje sam bila sigurna da ih ima, konačno su došle do izražaja. Šalimo se i zezamo svakog jutra i nema lepšeg osećaja od tog - ispričala je Ljubinka.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike