Sin Ljubinke Klarić napustio Srbiju: Grozno sam to podnela! Evo gde se odselio njen naslednik

20.10.2023

17:14

0

Glumica je otvorila dušu o teškom razdvajanju od sina

Sin Ljubinke Klarić napustio Srbiju: Grozno sam to podnela! Evo gde se odselio njen naslednik
Ljubinka Klarić - Copyright Amir Hamzagic/ATAImages

Ljubinka Klarić godinama krasi kako male ekrane, tako i pozorišnu scenu, a mnoge neretko interesuje i njen privatan život.

Kao što je poznato, ona se pre izvesnog vremena udala za finansijskog konsultanta Nebojšu, koji živi i radi u Americi. Međutim, brak im nije potrajao, pa se glumica sa sinom vratila u Srbiju.

Međutim, kako je sada otkrila, njen naslednik je odlučio da se vrati u Ameriku i da živi sa ocem, a tamo će nastaviti i školovanje.

- Sam dokaz da nismo u tom smislu vezani, posesivno, jeste da je Kosta otišao u Ameriku u junu kod tate i tamo upisao 8. razred i odlučio je da nastavi školovanje tamo - kaže Ljubinka.

ATAImages/ Antonio Ahel
Ljubinka Klarić

Kako je objasnila, sin joj je rekao da ne oseća kao da pripada ovde, a njoj je to baš teško palo.

-  Grozno sam sve to podnela, još uvek podnosim, ali on je toliko srećan tamo. Rekao mi je da nikada nije pripadao ovde i da zna da će mu tamo biti bolje. Otišao je, bilo je teško. Prvo nisam razumela, trebalo je da bude raspust, a on je upisao školu - priča glumica.

Iako joj nije bilo lako da prihvati da njen sin živi veoma daleko, priznala je da je morala da isključi "roditeljsku sebičnost" kod sebe.

- Jako mi nedostaje, naravno, zato što smo bili usmereni jedno na drugo, a onda isključite taj trenutak roditeljske sebičnosti i kažete "Ko sam ja da mu stajem na put sreći? - rekla je glumica, piše Nova.

Podsetimo, glumica je jednom prilikom otkrila da je sina dobila kada je imala 31 godinu, te da nije želela više dece jer nije previše majčinski tip.

Amir Hamzagic/ATAImages
Ljubinka Klarić

-  Kosta je moj dragulj i sasvim mi je dovoljan. Ne znam da li bih pored njega mogla da volim drugo dete kao što volim njega. Bio je zahtevan kao beba i osećala sam se kao da sam rodila tri sina, a ne jednog - pričala je svojevremeno glumica, koja je priznala i da je njen sin išao na odvikavanje od igrica:

- Kosta trenutno ide kod psihologa na odvikavanje od video-igrica. Provodio je više od osam sati dnevno pored kompjutera, najviše dok je bio na letnjim raspustima. Sve vreme je bio razdražljiv. Pomoću terapije je boravak ispred kompjutera sveo na dva sata i postao je drugačije dete! Veseo je, a sve njegove lepe osobine, za koje sam bila sigurna da ih ima, konačno su došle do izražaja. Šalimo se i zezamo svakog jutra i nema lepšeg osećaja od tog.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike