Aleksandra obelodanila kroz kakve je sve muke prošla s bivšim: Vitlao je pištoljem po šumi, hteo da se besi, a iz „Laze" je pobegao!

30.10.2023

16:15

0

Pevačica sad zbog svega ima ozbiljne traume

Aleksandra obelodanila kroz kakve je sve muke prošla s bivšim: Vitlao je pištoljem po šumi, hteo da se besi, a iz „Laze" je pobegao!
Aleksandra Mladenović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Aleksandra Mladenović prošla je kroz pravi pakao zbog bivšeg dečka Stefana, a govoreći o detaljima čitave drame u velikoj ispovesti za jedne medije, pevačica je naglasila kako se i sada veoma loše oseća. Plan joj je da na terapijama pospeši svoje psihičko zdravlje, ne bi li se uspešno vratila normalnom životu.

- Loše, jako loše, pod stresom sam jako velikim. Ne spavam, ne jedem, baš sam se stresirala. Na lekovima sam i nemam kad ni da sanjam. Ne spavam bukvalno dok ne svane. Samo čekam da se smiri sve i da počnem da idem na psihoterapiju, da se malo izvučem iz ovoga, jer moram da se vratim i nastupima i normalnom životu - kazala je ona, prenose domaći mediji pisanje „Skandala", a ona je potom nastavila i o tome da li je još uvek u strahu, te da li je neko tu, uz nju, dok iznova prolazi kroz drame s nekadašnjim momkom.

Aleksandra Mladenović, ATAImages/M. M.
 

- Tu su moji roditelji uz mene. Nije da se plašim, nego imam traume. Gledala sam na video snimku kako je hteo da se ubija, kako je ovo, ono... Imam traume od toga i naravno neuračunljiv je, ne znam šta bi mogao da uradi meni - rekla je pevačica.

Stefan prema njoj, inače, nikada nije bio nasilan, ali pretnje su bile ogromne i to joj je izuzetno teško palo.

- Ne, nikad me nije udario. Nikad nije bilo nasilan prema meni, ja njega sažaljevam, on kad se naljuti počne da preti i to, kad shvati da ja neću stvarno da budem s njim i on kaže da sam ja njega ostavila u lošoj situaciji, to jest prokockao je sve pare i svoje i meni je uzeo. Vratio mi je jedan deo, rekla sam mu da ne mora ništa da vraća samo nek ide iz mog života i da mi se više ne vraća, jer sam mu dala šansu da se promeni, vodila sam ga kod psihijatra da počne lekove da pije, da se vrati sebi, ali on je i psihijatra nasamario da je dobar, idealan, fin. Dala mu je lekove da pije, nije ni pio pa je išao posle toga odmah sutradan da se ubije - objašnjava Mladenovićeva, pa nastavlja:

Aleksandra Mladenović, Antonio Ahel/ATAImages
 

- Ne, nismo živeli zajedno. Njega su isterali iz kuće i rekli su mu da nema nazad, zato što im čovek pravi stresove godinama.

Trovanje lekovima

- Odjednom je počelo. I otišao je prokockao je pare koje je imao i meni je bilo žao, onda je otišao da se otruje lekovima. Onda me je zvao na video... Tako je, da ne može više da izdrži taj pritisak, da sam mu samo ja ostala i ako ga ja ostavim da nema više nikoga i da ga ne ostavljam u teškim trenucima i, naravno, ja sam nasela i pustila sam ga u kuću da dođe posle trovanja lekovima. Ja sam ga našla u kolima kako je verovatno sa nekim vitaminima, verovatno se trovao, jer sam na videu, ja sam pozadi videla natpis gde je on. Otišla sam sa kumom da ga uzmem, dovela sam ga kući, htela sam da zovem Hitnu pomoć, nije hteo, provalile smo obe i ona i ja da on ništa nije popio - pamti ona, te dodaje:

- Otišla sam sutradan na put, on je ostao u mom stanu, ja sam se sažalila i rekla neka ga onda u stanu i ostavila sam pare, ne znam neću da pričam o ciframa ali... Pa par hiljada, nije ni više ni manje, tako nešto. I ništa, ja sam ga ostavila kući, on mi je uzeo te pare i čekao me je posle na aerodromu. Mislim, došao tamo na aerodrom da me sačeka i... On je spavao kod mene u stanu i pisao mi je tu noć da nema života njemu, šta će tebi ovakav momak, ja nisam dobro, ja ovo, ja ono. Ja kažem pa dobro ako treba da raskinemo, ako nisi sposoban da se nosiš sa mnom, sa nekim stvarima onda idi svojim putem, ja ću svojim. Onda je krenula patetika, „ne ostavljaj me", „nemoj da me ostavljaš", „promeniću se", „pomozi mi da budem bolji čovek". I ja sam kad me sačekao na aerodromu, počeo je u kolima da plače, ja nisam znala o čemu se radi, on je rekao: „Uzeo sam ti pare, ostavio sam ti zalog, nemoj da me ostavljaš, pomozi mi". Ja sam se tu šokirala, frapirala i odmah sam pozvala mamu da dođe i rekla mojima. Međutim i on je došao, rastali smo se, otišao je za Sarajevo, otišao tamo. Zaista otišao u Sarajevo, pokupio sve stvari i došao je u Beograd i došao je kod mene direktno.

Ubrzo, nastavila je o tome kako su se dalje odvijale stvari:

„Meni ne treba uličar!"

- Rekla sam mu da smo završili. Pozvala sam majku i onda je on mene molio, ja sam mu dala šansu da mi vrati pare i onda je on rekao: „Nemam gde da spavam, u kolima spavam, ja ne mogu da živim ovako, izneo sam sve stvari bla, bla, bla, da sednemo, da pričamo". Ja sam izašla i pričala s njim, mislim videla sam u kom pravcu to ide, spavam kod drugara, spavam ovde, hoće da me ubije, svi su naoružani bla, bla, bla, da priča gluposti. Ja kažem: „Dobro, dođi kod mene, bićeš kod mene dok se ne središ psihički" i, on je bio u fazonu važi, doneo je stvari kod mene. Išli smo posle na neku večeru, on, mama i ja. I onda je već počela da ga hvata kriza. Ja sam rekla meni ne treba uličar, ja neću da budem s takvim muškarcem koji ima potrebu da stalno skita i da izlazi. Ja mislim da ga je tad uhvatila kriza da kocka. I ja sam htela to da zaustavim i da sprečim on kaže „ti mene psihički ubijaš". Ja njega psihički ubijam što hoću da mu pomognem. I ništa, posle toga je on izašao iz stana, otišao je u neku šumu, pištoljem je vitlao da će da se upuca.

I njoj je, takođe, pretio pištoljem.

Stefan Čečar, Instagram printscreen
 

- Da, pištolj, zbog toga se najviše i plašim. Zvao me, do četiri ujutru me je zvao. Ja sam isključila ton, nije izvršio samoubistvo, nije ništa uradio, ja sam isključila ton, sutradan me molio da izađem. Ja kažem ja ne smem da izađem, ti si naoružan, imaš pištolj. „Nemam, kunem se, bacio sam, nemam kunem ti se, Ostroga mi, bacio sam". Ja sam izašla ispred zgrade i ja pitam gde ti je pištolj? „Nemam, kunem ti se u Ostrog, bacio sam pištolj, nemam pištolj". Ja kažem, ali ti i ja ne možemo da nastavimo zajedno. Mi smo završili, to je sve završeno u međuvremenu. On je objavio sve naše slike, privatne, sve, nacrnio me, sve najgore ispričao o meni i otišao je da se besi. Uzeo je kanap i zvao me da gledam kako će da se obesi. Međutim, nije se obesio. Došao je ispred zgrade, nije direktno gledao u moj prozor, stavio je jastuk i legao da spava. I ja sam mami njegovoj javila i poslala sam sliku kako on hoće da se besi, ona je žena pozvala policiju.

Zbog pretnji je opet majka reagovala.

„Ostavila si me u Lazi, uništiću te"?

- Nisam zvala ja policiju. Policiju je zvala majka i verovatno je tako policajac pozvao i interventnu... Njegova majka je u Sarajevu. Došla je interventna, pretresala mu je auto, sve živo su pretresali, tražili su pištolj, nisu našli, onda ga je policajac odveo u „Lazu" i on je rekao da je pobegao iz „Laze". I da je krenuo ka meni i napisao je „ostavila si me u Lazi da se lečim, uništiću te samo da napunim telefon".

Na pitanje hoće li otići i na kakvo savetovanje, kod psihijatra, odgovorila je potvrdno.

- Naravno da hoću, jer ovo je previše za mene, stvarno ne mogu da izdržim, pričam o ovome i ronim suze, evo, ruka je leva krenula da mi trne - otvorila je dušu ona za pomenute medije.

Aleksandra Mladenović, ATAImages/ Antonio Ahel
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike