„Plašim se za svoju bezbednost!" Aleksandra Mladenović zbog bivšeg zvala roditelje u pomoć: Ne sme da ostane sama!

25.10.2023

10:10

0

Kako objašnjava, ne zna na šta je sve spreman i nimalo joj nije pravo

„Plašim se za svoju bezbednost!" Aleksandra Mladenović zbog bivšeg zvala roditelje u pomoć: Ne sme da ostane sama!
Aleksandra Mladenović - Copyright ATAImages/M. M.

Aleksandra Mladenović prijavila je nadležnima bivšeg dečka Stefana zbog pretnji i uznemiravanja, a dok on tvrdi da je to „uradila iz besa", ona naglašava da se u stvari boji za svoju bezbednost, prenose mediji, te da joj treba pomoć. Pevačica je, takođe, zvala roditelje da budu uz nju, jer ju je strah da ostane sama.

Aleksandra Mladenović, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Nije istina da sam ga prijavila u besu, prijavila sam ga iz straha za svoju bezbednost. On psihički nije dobro, ja sam ga vodila da se leči i nadala se da će biti bolje, ali evo, vidite do čega je došlo, on je nestabilan. Tri puta je pokusao da se ubije, još na sve to, on je mene zvao na video poziv da to gledam, to je jedna agonija i trauma mi je ostala... Pozvala sam roditelje da budu sa mnom, ne smem da ostanem sama, jer ne znam šta taj čovek može da uradi, na šta je spreman - pričala je ona za jedne medije, pa je dodala:

- Sve devojke sa kojima je bio su mi se javile, ima 20 njih... Sve su mi isto rekle, da je lažov i manipulator, da ih je novčano koristio... On je čovek koji ima poroke, nikad mu nije dosta novca, moj je ukrao, pa tvrdio da je samo „pozajmio". I posle svega on na Instagramu piše da me voli i da nas neće razdvojiti... Šta drugo da kažem osim da je jasno da mu nije dobro.

Podsetimo, Stefan je i u razgovoru za 24sedam, između ostalog, izrazio nadu da će se oni jednog dana pomiriti jer među njima vladaju ogromne emocije.

Aleksandra Mladenović i Stefan Čečar, Privatna arhiva
 

- ...Čim ti ona dozvoli da joj praviš dete, da gradite budućnost, dovoljno je da se shvati da se tu radi o velikoj ljubavi. Nadam se da ćemo jednog dana da se smirimo, da nastavimo tamo gde smo stali, da gradimo porodicu... Ona i ja imamo jednu želju koju ćemo ispuniti jedno drugom, u to sam siguran, a to će da se sazna kada bude vreme - kazao nam je bio on, u jeku drame s pevačicom.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike