„Isak joj je udario šamar, zato su završili!" Bivši dečko Aleksandre Mladenović izneo šok detalje: Upoznao sam i njene roditelje!

25.10.2023

08:30

0

Tvrdi kako je ona bila psihički uzdrmana posle raskida od Šabanovića, a da joj je on bio podrška

„Isak joj je udario šamar, zato su završili!" Bivši dečko Aleksandre Mladenović izneo šok detalje: Upoznao sam i njene roditelje!
Copyright Antonio Ahel/ATA Images/Privatna Arhiva

Bivši dečko Aleksandre Mladenović, Stefan Čečar, otkrio je detalje odnosa sa pevačicom koja je prethodno iznela šokantne optužbe o njemu. U razgovoru za 24sedam on je ispričao kako ne odustaje lako od Aleksandre koju mnogo voli, iako je ona navela da je napravila veliku grešku u odabiru partnera. Takođe, Čečar je i naglasio kako mu je Aleksandra ispričala da je njen bivši parnter, pevač Isak Šabanović, bio nasilan prema njoj, pa da joj se baš on potom i našao.

- Ona mi je rekla detalje, da joj je Isak udario šamar i da su zbog toga završili, kao i da nije htela da ga proganja dalje, samo da stavi tačku na njihov odnos. Psihički je loše bila i zbog te situacije je izgubila poverenje u muški rod - šokirao je Stefan na samom početku.

ATAImages/ A.A.
Isak Šabanović, Aleksandra Mladenović,

„Upoznao sam joj roditelje"

Temperamentni Bosanac je na neki način Aleksandri bio uteha posle, navodno, teškog perioda sa Šabanovićem. Pored toga, kaže kako je upoznao njene roditelje.

- Isaka ne bih da komentarišem, samo mi je ona ukratko ispričala o čemu se radi, mnogo mi je bilo žao. Zbog toga sam pokušao da je usrećim i bio sam na dobrom putu, savršeno nam je bilo. Išli smo kod njenih kući u Žitorađi, upoznao sam joj roditelje, sve je savršeno bilo - objašnjava nam je Čečar.

Instagram printscreen
Stefan Čečar

Aleksandra je, inače, prijavila Stefana policiji, a nakon što je on prekršio zabranu prilaska, kratko je proveo u pritvoru, gde je, prema njegovim rečima, platio kaznu od 3.000 evra. Takođe, on je dobio i zabranu ulaska u Republiku Srbiju na tačno godinu dana.

- Ja sam najviše ispaštao, bio sam njena podrška i usrećio sam je kolko sam mogao. Nažalost, zbog glupe situacije, izgubili smo mnogo toga, a puno smo planirali. U budućnosti, gledao sam je kao majku mog deteta. Sve najbolje reči imam da kažem za nju, osim što me razočarala, što me je prijavila, ali verujem da je to bio bes i da ne misli tako, a ja ću se izboriti sam. Kaznu sam ogromnu platio da se izvučem iz zatvora - naglašava on.

Privatna arhiva
Stefan Čečar, Aleksandra Mladenović,

„Znam da me ona puno voli"

Stefan i Aleksandra su krenuli da žive zajedno, a onda su počeli sukobi. 

- Ja znam da mene ona puno voli i da mi je pre svega prijatelj, i zato je cenim i poštujem. To je neko s kim sam jeo, spavao, pričao o budćcnosti i još o mnogo čemu. Počeli smo da živimo zajedno, ali zbog sitnih gluposti, završilo se ovako... Ako je prava ljubav i čvrsta, jednog dana ćemo ostvariti svoje snove. Ako nije jaka, onda nikad nije ni postajala, sve je bilo lažno - izjavio je on.

Stefan nije želeo da potvrdi Aleksandrine reči da je više puta rekao kako će izvršiti samoubistvo, kao ni to da poseduje pištolj.

- Nebitno je sve što je bilo, posle svega, krivo mi je da se ovakva izdaja desi među osobama koje se jako vole. Čim ti ona dozvoli da joj praviš dete, da gradite budućnost, dovoljno je da se shvati da se tu radi o velikoj ljubavi. Nadam se da ćemo jednog dana da se smirimo, da nastavimo tamo gde smo stali, da gradimo porodicu... Ona i ja imamo jednu želju koju ćemo ispuniti jedno drugom, u to sam siguran, a to će da se sazna kada bude vreme - zaključio je Stefan za 24sedam.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike