Kortni i Kim Kardašijan ne prestaju sa dramom: Sestre i dalje u svađi, umešale i prijatelje!

01.10.2023

07:59

0

Kardašijanove ne mogu da nađu zajednički jezik

Kortni i Kim Kardašijan ne prestaju sa dramom: Sestre i dalje u svađi, umešale i prijatelje!
Kim i Kortni Kardašijan - Copyright Profimedia

Svađa Kortni i Kim Kardašijan, koja traje već mesecima, dobila je nove razmere. 

U premijeri četvrte sezone rijalitija "Kardašijanovi", Kim i Kortni su se ponovo posvađale. Kortni je sestru nazvala "vešticom", a Kim je otkrila da postoji čet grupa nazvana "Ne, Kortni", u kojoj su sve sestre bez, logično, Kortni.

Profimedia
Kim Kardašijan

Da drama bude još veća, Kim je rekla da su u tom četu i prijatelji trudne Kortni, koji su zabrinuti za njeno ponašanje. 

Kortni je nedavno imala "bejbi šauer", gde je bila i Kim, kao i ostali članovi porodice. Međutim, izgleda da je Kortni toliko ljuta da nije želela da objavi fotografije sa sestrama, već samo sa suprugom i prijateljicama.

Drama tu ne prestaje

Očekivano, nakon što je emitovana prva epizoda četvrte sezone i kada se saznalo za famozni čet, Kortnini prijatelji su krenuli da se javljaju, a ona je objavila prepisku sa njima.

Ona je želela da pokaže koliko su joj oni verni, pa je jedan od njih napisao da će lansirati "Da, Kortni" čet, sa čim su se složili, ali i istakli da oni i ne vole previše da se dopisuju.

- Kim nas je baš sve bacila pod autobus kada je to rekla, a niko od nas nije u drugom četu - napisao je Sajmon Hak, koji se inače druži sa obe sestre.

Profimedia
Porodica Kardašijan

Kako će se ova drama završiti, ostaje da se vidi. Podsetimo, sve je počelo kada se Kortni naljutila na Kim zato što je pristala na saradnju sa brendom "Dolče i Gabana", nekoliko meseci nakon njenog venčanja.

Ona je optužila sestru da je njeno venčanje iskoristila za poslovne dogovore, te da nju nije ni konsultovala ni pitala kako se oseća zbog svega.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike