"Njena mama je bila prestroga": Dunja Jovanić je odrasla u Novoj Pazovi, a evo šta njeni najbliži kažu o influenserki

28.10.2023

18:16

1

Kao dete morala je da balansira između razvedenih roditelja

"Njena mama je bila prestroga": Dunja Jovanić je odrasla u Novoj Pazovi, a evo šta njeni najbliži kažu o influenserki
Dunja Jovanić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Jedna od najuspešnijih domaćih influensera, a od skoro i dizajnerka, Dunja Jovanić, odrasla je u Novoj Pazovi kod Beograda. 

Tamo se redovno vraća kod svoje bake Mire, koja je čest gost njenih videa, a ovde joj živi i najbolja drugarica i kuma.

"U ljubavi se mnogo daje"

Dunjina kuma otkrila je da je influenserka vrlo posvećen partner u vezama, te da im je žao što još uvek nije stala na "ludi kamen". 

- Ona je bila u dugim vezama. Mnogo se daje. Ja sam u fazonu, ja želim da budem dečko, muž, Dunje Jovanić. Isto kao što je i za naš odnos, kao drugarice, to su non-stop iznenađenja, to su non-stop planovi, u smislu šta i kako. Recimo, meni je jedna stvar žao, to što ona još uvek nije kliknula sa nekim, možda sad jeste, da već ima porodicu i decu. Ona je neko ko će da bude najsavršenija majka na svetu - rekla je ona, pa dodala:

- Ja mislim da je teško osvojiti, stvarno. Da, baš zbog toga što je njoj bitno sve, ali kada je osvojiš, sve radi za ljubav. Sve ide, ide ona i u Dubai, i po mesec dana, po mesec i po... - rekla je ona u emisiji "Metar moga sela".

ATAImages/M. P.
Dunja Jovanić

Dunjina baka prokomentarisala je sadašnjeg Dunjinog partnera. 

- Pa ja da vam kažem, drago mi je i srećna sam, ali nešto, videla sam mnogo velikih ljubavi, pa nestanu ne znam zašto, kod mene nije bila ljubav, pa je bilo poštovanje, 50 i nešto godina, i danas. Ali ovo sada... - rekla je Mira i dodala: 

- Ali rekla sam joj, moj otac je išao po celoj Srbiji zbog posla pa je pričao o Crnogorcima, onda je moj otac pričao kako Crnogorac ode sa ženom u drva i natovari joj samar taj na leđa i drva i čak i sekiricu zatakne da on ne nosi. Ali ona je srećna i meni je drago. Srećna sam pa ako, neka ima ljubav, ako prođe, nije samo kod nje, pa prođe kod mnogih.

ATAImages/ A.A.
Dunja Jovanić

Dete razvedenih roditelja

- Baka Mira je uvek bila uz nju kada njoj nešto nije bilo baš, a imala sam i mogućnosti. Lepo je teklo detinjstvo, kad god je došla imala je mesto, spremala sam sve što sam znala da ona voli. Volela je domaću hranu, supe sa knedlama, domaće ćufte sa pire krompirom, paradajz sosom, volela je pekarski krompir sa pečenjem, ali da je toplo. Baš domaćinski - priseća se baka Mira. 

Ona je dodala i da je njena unuka uredna na majku, kao i da se o razvodu roditelja otvoreno govorilo.

- Uvek je bila uredna, mama joj je uredna. Mama je bila uredna i imala mogućnosti, malo kad se udala, kada smo je mi malo suspendovali... Još uvek je besna... Uvek sam joj rekla, tata i mama odvojeno žive, to je tata, to je mama, to su jedni. Da ti bude nešto oni će prvi biti uz tebe. Moraš balansirati. I to ona, ja mislim, tako i radi - kaže Dunjina baka.

Ona se potom osvrnula i na Dunjinu majku za koju kaže da je bila prestroga prema deci.

- Nije, čak je i mama bila puno ljuta. Ne bi htela sad, ona ima i tatu i mamu, ali dobro, mama je bila ambiciozna, mama je išla u Nemačkoj u gimnaziju, završila je Nemački, putovala, mi smo je slali maltene među prvima iz Vojvodine je otišla u London kao student. Imala je mogućnost. Svako leto je putovala u Nemačku, pa je onda razmišljala gde je ona pogrešila, tu je htela Dunju da pogura. Bila je i u nekim stvarima prema svojoj deci prestroga moja ćerka. Ja sam shvatila da sam ja puno pustila, ali i da je ona bila prestroga jer je znala, ja sam grešila pa da ona ne pogreši. Deci ne treba dati sve, kad mu sve pružate i ispunjavate i kad jednom kažete ne, onda ste nestali - kaže baka Mira.

ATA Images/Antonio Ahel
Dunja Jovanić

Niko nije razumeo čime se bavi 

- Došla iz Amerike i kao i ništa, ja postajem bloger, reko "šta je bloger'" - kaže sa osmehom kuma i nastavlja:

- Kao "ništa, ja ću da se snimam". I ona je krenula prvo sa pevanjem, jako je dobro išlo, ali i oduvek je želela da postane javna ličnost. Kada sada gledamo i moja braća, koja su mi pričala kada je bila u osnovnoj školi, ona je uvek bila u centru pažnje, na ovaj ili onaj način, prosto izdvajala se - rekla je Dunjina kuma koja joj je bila i prvi fotograf. 

Ona je objasnila i šta je tajna Dunjinog uspeha, kao i kakva je u privatnom životu.

- Niko nije razumeo da vam kažem. Mi jesmo bili prijatelji uz nju, niko nije znao šta je to. Ja se sećam, ja sam sad dobila otkaz, inače da se zna, više je ne slikam, jer ne znam da slikam. Na početku sam bila dobra, slikale smo se, prva fotka na Instagramu i za taj blog post je bukvalno preko puta njene kuće, gde ima grafit neki koji je bio onako super šaren i ona se slika. Ali šta je nju uvek odvajalo, ona je znala šta je ljudima zanimljivo - kaže Tijana i dodaje:

- Uvek je luckasta bila, nikad ne gleda nešto iz ugla, nije tračara, alapača. Ne može da zamisli, da nekoj njoj može da uzme nešto za zlo što je rekla, jer ona ne gleda to tim očima.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike