„Ima i stvari koje sam potisnula da bih preživela!" Dunja Jovanić o teškom detinjstvu: Deda mi je u rukama umro!

07.01.2023

20:04

0

Influenserka je otvorila dušu, pa progovorila o detaljima iz prošlosti za koje je malo ko znao

„Ima i stvari koje sam potisnula da bih preživela!" Dunja Jovanić o teškom detinjstvu: Deda mi je u rukama umro!
Dunja Jovanić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Dunja Jovanić, jedna od mnogima omiljenih influenserki, gostujući u jednoj emisiji progovorila je o svom teškom odrastanju kao što do sada nikada nije. Ona se dotakla dekine smrti, razvoda svojih roditelja, pa napomenula kako su neke stvari morale da padnu i u zaborav, „samo da bi ona preživela". 

- Meni je deka, nažalost, umro na rukama. Krenuli smo da ga vodimo u bolnicu i samo se srušio. Pao mi je na ruke i srušio i mene - kazala je Dunja u emisiji „Na trapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" koja se emituje sredom uveče na televiziji „Blic". 

- Ja sam imala dosta teško detinjstvo i sama činjenica da se slabo čega sećam govori o tome da sam potisnula neke stvari kako bi ih preživela - iskrena je bila ona. 

Upitana kako je reagovala pošto su joj se roditelji rastali dok je još bila dete, te da li je to na nju ostavilo kakvog traga, odgovorila je:

- Rano su mi se razveli roditelji, tada sam imala devet godina... Sećam se kuće u našoj ulici gde mi je mama to izgovorila, da će se desiti - kazala je, između ostalog, ona koja je danas izuzetno uspešna u svom poslu

 

 

- Ja sam mamu nacrtala bez ruku... Nije me mazila.

Dunja Jovanić, Mateja Stanisavljević/ATAImages
 

- Po prvi put sam primetila kako sam posao iskoristila da zataškam to što me boli, da manje osetim - izjavila je, takođe, Dunja u okviru pomenute emisije, koja tek treba da ugleda svetlost dana. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike