Dunja još na udaru zbog izjave da se „žene kote"! Javnost čeka reakciju brenda s kojim radi: „Pakosna ludača, nek nauči da se ponaša" (FOTO)

27.06.2023

08:50

0

Brojni su i oni koji naglašavaju kako joj ovo nije prvi put da tako nešto izgovara

Dunja još na udaru zbog izjave da se „žene kote"! Javnost čeka reakciju brenda s kojim radi: „Pakosna ludača, nek nauči da se ponaša" (FOTO)
Dunja Jovanić - Copyright ATAImages/M. P.

Influenserka Dunja Jovanić našla se na stubu srama pošto je nedavno izjavila kako pevačica Rijana „uskoro treba da se okoti". Razgovarajući u okviru Instagram „storija" na razne teme - i ovo se provuklo, pa izazvalo potpuni gnev javnosti, posebno na Tviteru. 

Dunja je tek svima „zgazila na žulj" pošto je najpre sporne „priče" uklonila zato što joj je, veruje se, u sanduče stigao ogroman broj poruka akonto izjave. Zatim, kada su fanovi prešli na komentare, njih je takođe jedan po jedan brisala, ali ne dovoljno brzo. 

Rijana čeka drugo dete s ASAPOM Rokijem, Profimedia
 

„Bestidnica biše komentare", „Zašto brišeš komentare", „Ukinite ovu personu", poručuju joj ispod snimka u kom reklamira jedan brend, kog takođe čekaju da odreaguje na njene reči. 

Dunja Jovanić, Instagram screenshot / imfashionbabe
 

- Da li planirate da se ogradite od Dunjine izjave i da prekinete saradnju sa nekim ko smatra da se žene kote? Hvala! - stiglo je i do Tvitera uz tag brenda, ali odgovora još nema. 

- Mislim da neće reagovati uopšte, kakva ambasadorka, takav i brend... - bilo je i onih kojima su „lađe potonule", dok su oni još uvek besni pisali kako „sada znaju šta više da ne kupuju". 

- Brend ne mora (da reaguje), ali ja više neču kupovati ništa što ona reklamira, jer imam kući „okot" od tri i po godine koji vredi više od pi*ljivog brenda koji podržava ovu pakosnu ludaču. 

Takođe, pojavili su se i dokazi na tvrdnje velikog broja tviteraša - da je Dunja ovako i ranije govorila.

- Ovo joj je prvi put da snima otkada... Se okotila (smeh) - izgovara Dunja u jednom od svojih vlogova priloženih i na pomeutoj društvenoj mreži koja već danima „gori" zbog njenih reči, zbog kojih se, kako joj još zameraju, nikada nije izvinila. 

- Dunja Jovanić već pet godina nije naučila da poštuje žene. Ovo je prošlo neopaženo. Sramota! - piše u tom tvitu. 

Dunja je, podsetimo, poznata po svojim videima u kojima je prilično opuštena i u kojima deli razne savete, mišljenja, pokazuje stvari koje ima ili je tek dobila na poklon... Da i opuštenost ima granice, dokaz je drama u kojoj se zbog svojih reči sada našla:

- Svaka javna ličnost mora da pazi šta priča, jer se to meri tri puta više nego kad kaže neki anonimus. 

- Dugo se već bavi javnim poslom, tako da ne treba niko da je žali, nek nauči da se ponaša - smatraju tviteraši. 

Dunja Jovanić, Twitter screenshot
 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike