Suzana Mančić se bavila mnogim poslovima, ali je svi vezuju za lutriju: Trajalo je samo četiri godine i ceo život sam Loto devojka

28.10.2023

16:13

0

Ponosna je na svoj uspeh

Suzana Mančić se bavila mnogim poslovima, ali je svi vezuju za lutriju:  Trajalo je samo četiri godine i ceo život sam Loto devojka
Suzana Mančić - Copyright ATAImages/Milan Maričić

Suzana Mančić godinama nosi epitet najpoznatije "Loto devojke", ali ona je otkrila da ju je u mladosti to povremeno i nerviralo. 

– To je trajalo samo 4 godine i ceo život Loto devojka, to me je ranije nerviralo jer ja sam bila i pevačica i voditeljka, imala sam drugačije ambicije, je sam ih ja ostvarila, ali sad u ovim godinama kada mi kažu Loto devojka meni milo i što sam ostala ja ta Loto devojka od svih koje su to radile - rekla je Suzana u emisiji „Zvezde Granda Specijal“.

Ipak, ovaj posao doneo je ogromnu popularnost o kojoj nije ni slutila. 

Mateja Stanisavljević/ATAImages
Suzana Mančić

– Ja sam jednom rekla da sam utorkom bila jedini dan popularnija od Lepe Brene jer ona je harala, a utorkom se izvlačio Loto i tada sam se prsila – nasmejala je sve Mančićka.

U međuvremenu se oprobala i kao pevačica, glumica, spisateljica, ali je lutrija ono što joj je obeležilo karijeru. 

– Zovu me i danas kada su u pitanju tombole, i igre na sreću, zvali su me pre nekoliko godina iz Lutrije Hrvatske i rekli da sam ja simbol igara na sreću jer sam se ja pitala zar nemaju svoje devojke – ispričala je Suzana.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike