Promenila ploču: Suzana Mančić priznala da li se seli u Grčku kod muža (VIDEO)

16.10.2021

07:15

0

Poznata voditeljka je dugo pričala o tome da im ovako kako žive baš odgovara, da ona bude u Srbiji, a on u svojoj zemlji

Promenila ploču: Suzana Mančić priznala da li se seli u Grčku kod muža (VIDEO)
Suzana Mančić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Poznato lice Suzana Mančić sija gde god da se pojavi, pa je tako bilo i na jednom prestoničkom događaju održanom pre par dana. Ovom prilikom je voditeljka za 24sedam otkrila da uživa u dobroj hrani, za šta je zaslužna njena majka, a progovorila je i o svom braku, te priznala da li će se uskoro preseliti u Grčku.

- Ja sve volim da jedem, mene je mama vaspitala tako da ne postoji hrana koja se ne jede. Nisam vegan, nisam vegetarijanac, jedem meso umereno, postim sredom i petkom, tad jedem ribu ili neko povrće, ali volim kuvano. Najmanje jedem testa, u stvari. Volim palačinke, ali onda pojedem jednu i dobijem gorušicu, tako da to nije za mene - priznala je voditeljka.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Nismo mogli, a da je ne pitamo da li planira u skorije vreme da otputuje u Grčku gde živi njen suprug Simeon, koga ona od milošte zove Simica.

- Planiram da idem ponovo, opet PCR, dok se ne vakcinišem, a vakcinisaću se sigurno. Imam veliki broj antitela jer sam preležala koronu, pa dok god me štite antitela, ne žurim sa vakcinacijom - kaže ona.

Suzana je za 24sedam otkrila i kako joj je u braku, te da li je i dalje zaljubljena u svog supruga kao prvog dana. Pored toga, priznala nam je da planira više vremena da provodi u Grčkoj.

- Zaljubljena nisam, ja sam u jednom braku, lepom, stabilnom, imam dobrog muža, lepo se slažemo, volimo se. Zaljubljenost je za možda prve tri godine, mi smo 21 godinu zajedno. Zadovoljna sam, planiram da sve više vremena provodim u Grčkoj, sa svojim mužem - zaključila je Suzana.

Suzana Mančić Instagram screesnhot
 

Podsetimo, iako su više od dve decenije u braku, Suzana nikada nije želela da napusti Srbiju i preseli se u Grčku, iako je to bila velika želja njenog supruga. Međutim, izgleda da bi posle dužeg vremena to moglo da mu se ostvari.

O čemu je Suzana još pričala, pogledajte u nastavku.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike