Suzani Mančić otac zavalio šamar kad je pronašao listu njenih simpatija: Maštala sam o njih 100, ali brzo sam ih sve zaboravila!

27.10.2023

10:50

0

Tatina burna reakcija i te kako ju je uplašila

Suzani Mančić otac zavalio šamar kad je pronašao listu njenih simpatija: Maštala sam o njih 100, ali brzo sam ih sve zaboravila!
Suzana Mančić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Suzana Mančić se, gostujući u jednoj emisiji, prisetila svojih prvih simpatija, poljubaca, ali i trenutka kada je njen otac Aleksandar pronašao blok u kom je pravila listu momaka koji su joj se dopadali. Pošto je veoma burno odreagovao, momentalno je odustakla „od sna da ih danas-sutra ima 100".

- Takva mi je sudbina bila, stalno gužva ispred gola. Kada sam bila jako mlada, zamišljala sam da li ću imati 100 muškaraca u svom životu. Ne verujem da sam ih imala baš 100, ali moj tata je našao taj blok, tu sam imala ispisanih sedam momaka. To su bile one prve simpatije. Kada je tata našao taj blok i kada mi je zavalio „šljagu", više sam prestala da razmišljam o broju...

Tada, Mančićeva je imala svega 14 godina.

Suzana Mančić, ATAImages/Mateja Stanisavljević
 

- Bila sam tinejdžerka tada, možda sam imala 14 godina najviše. U tu beležnicu sam pisala samo ko mi se sviđao, šta je moglo da bude sa nekim kad sam imala 14 godina. Bio je poneki poljubac - prisetila je Suzana u emisiji „ESTRADanje".

Onda, ispričala je kako se svog prvog poljupca jednako dobro seća, kao i toga da je pobegla od istog, od straha.

- Zanimljivo je to što sam ja pobegla sa svog prvog poljupca, uplašila sam se, a bila sam tako zaljubljena u tog momka. Sećam se da je bio dan, jer nisam mogla da se viđam uveče, a on, visok, plav, lep, malo stariji od mene i zagrlio me, a mi šetamo. Naginje se on ka meni, ja vidim da će da me poljubi i meni je samo kroz glavu prošlo šta će tata da mi kaže, samo sam pobegla od dečka - objasnila je ona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike