Lepa Lukić zamerila Nadi Topčagić što nije došla na njen koncert: Povredila me je!

27.10.2023

16:59

0

Pevačica ističe da joj je koleginica potvrdila da će doći, te da je naknadno otkazala

Lepa Lukić zamerila Nadi Topčagić što nije došla na njen koncert: Povredila me je!
Nada Topčagić, Lepa Lukić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Domaća javnost poslednjih dana bruji o tome da su se Nada Topčagić i Lepa Lukić posvađale.

Kako se navodi, razlog za to je što se Nada nije pojavila kao specijalan gost na Lepinom koncertu, kako je bilo planirano. Kako je objasnio Nadin suprug, pevačica je htela da bude gost na koncertu, ali kada je bio zakazan prvi datum, koji je morao da bude pomeren zbog dana žalosti. Zbog unapred zakazanih obaveza, nije mogla da prisustvuje drugom koncertu.

ATAImages/ Antonio Ahel
Lepa Lukić

Sada se o svemu tome oglasila Lepa.

- Nije mi se ni javila, nego je zadnji dan Miša Mijatović zvao nju i tek onda mu je rekla da ne može da dođe, iako je meni potvrdila pre toga. Pitala sam je je l' može 22. oktobra, ona je potvrdila. Da sam ja prihvatila da nekome budem gost na koncertu, sve živo bih otkzala, jer sam dala reč - priča Lepa i nastavlja:

- Ali Nada dan pred koncert kaže: "U Tivtu sam, idem u Italiju na svadbu", znači, meni je potvrdila, a onda prihvatila i tezgu! Pa koga ja da zovem danas za sutra. Razumem da je preče nekome da uzme pare, nego da dođe kod mene, ali zašto mi je onda potvrdila da će doći? Onda smo zvali Zoranu Mićanović, koja je prelepo otpevala moje dve pesme. Povredila me je Nada, ali je volim. Ona zna nešto da lupi, ali je dobra kao čovek.

ATAImages/Antonio Ahel
Nada Topčagić

Lepa se osvrnula i na to zašto nije Rada Manojlović bila gost, s obzirom na to da njih dve imaju duet.

- Pa nisam je zvala, zvala sam ljude sa kojima sam obeležila jedno vreme. Rada je već jednom bila gost, pa da ne ponavljam. Bila je Zorana Mićanović, ona je zamenila Nadu Topčagić - rekla je Lepa, piše "Svet".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike