Džej Lo se odrekla raja na zemlji! Prodaje kuću za 42,5 miliona: Nema više privatnog jezera, plaže, bioskopa, amfiteatra... (VIDEO)

06.02.2023

10:42

0

Na imanju ima i poseban apartman za goste

Džej Lo se odrekla raja na zemlji! Prodaje kuću za 42,5 miliona: Nema više privatnog jezera, plaže, bioskopa, amfiteatra... (VIDEO)
Kuća Dženifer Lopez - Copyright Profimedia

Velelepna vila Dženifer Lopez na Bel Eru našla se u oglasima, te će imanje od osam hektara prodati za neverovatnih 42,5 miliona dolara.

Razlog što je odlučila da proda fantastično sređen dom, veličine hiljadu kvadratnih metara, leži u odluci da osnuje novu nekretninu sa suprugom Benom Aflekom i njihovom decom, prenosi People.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

Bračni par najpre je želeo da renovira luksuznu vilu ali su se ipak predomislili. Kuća ima devet spavaćih soba i 13 kupatila, ali i mnoge druge prostorije namenjene isključivo uživanju. JLO se ranije posvetila opremanju vile, pa tako poseduje i bioskopsku salu za 30 mesta, amfiteatar za čak 100 mesta, bazen, ogromnu teretanu, muzički studio, sobu za masažu, dva kamina, izuzetno mnogo zelenila, brojne garniture, biblioteke...

Oko kuće se nalazi, takođe, raj na zemlji jer je Lopezova sve podredila zdravlju i uživanju. Na imanju gaji organsko povrće, intimno jezero sa peščanom plažom i tušem na otvorenom, kao i sportske terene.

Ono što je još zanimljivije, jeste da je prebogata Dženifer u okviru ove investicije napravila i kuću za goste čiju okolinu krase brojne egzotične biljke.

Kako izgleda impresivna kamena vila u kojoj živi bračni par, pogledajte u video snimku ispod.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike