Čak i Dženifer Lopez ima loše trenutke! Pevačica otkrila kada je sebi bila najgora: Mislila sam da se nikad neću vratiti na staro

04.10.2023

07:45

0

Ona je podelila sa javnošću kroz šta je prolazila nakon rođenja dece

Čak i Dženifer Lopez ima loše trenutke! Pevačica otkrila kada je sebi bila najgora: Mislila sam da se nikad neću vratiti na staro
Džej Lo - Copyright Profimedia

Dženifer Lopez danas važi za jednu od najzgodnijih žena na svetu, ali je i ona, kao i svi, imala dane kada se nije osećala ni lepo ni sigurno u sebe.

To je sada i priznala, te otkrila da je najnesigurnija bila posle rođenja blizanaca Maksa i Eme 2008. godine.

Profimedia
Dženifer Lopez

- U poslednje vreme se mnogo prisećam prošlosti i raznih verzija sebe, kakva sam bila, a sve to kako bih mogla biti danas zadovoljna sobom - rekla je ona, pa otkrila da je njen trener Trejsi najzaslužnija za to što se danas dobro oseća:

- Sećam se kako me je inspirisala i gurala da slavim svaku verziju sebe tokom godina i da prilagođavam svoj život svim promenama. Upoznala sam Trejsi odmah pošto sam rodila blizance, u vreme kada sam se osećala najnesigurnije i pitala se da li ću ikada moći da se vratim na staro. Kao, uostalom, i sve majke kada se tek porode. Naučila sam da mogu da budem jača nego ikada.

Profimedia
Dženifer Lopez

Kako je fotografija njenih trbušnjaka obišla svet, svi su se pitali kako Dženifer to postiže i da li je sve to zaista od treninga.

- Nema nikakvih ludosti u mom režimu. Samo sam posvećena zdravom načinu života i to mi omogućava da izgledam uvek najbolje što mogu - zaključila je pevačica.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike