Poznati došli na koncert Stjepana Hausera: Đokovići porodično, tu su i poznata voditeljka, ali i folk pevačica (VIDEO/FOTO)

24.10.2023

20:12

2

Tokom turneje, posetio je i Beograd

Poznati došli na koncert Stjepana Hausera: Đokovići porodično, tu su i poznata voditeljka, ali i folk pevačica (VIDEO/FOTO)
Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Stjepan Hauser, održava veliki solistički koncert večeras u beogradskoj Areni, a brojne medijske ekipe, među kojima je bila i 24sedam, došli su da isprate ko će se to od poznatih ličnosti pojaviti da uživaju u njegovim muzičkim bravurama.

Brojni fanovi violončeliste čekali su u redu da uđu u "Štark" arenu, ali nisu izostale ni poznate face. Marko Đoković je, tako, posle dužeg vremena viđen u javnosti, a na koncert je došao u društvu svoje devojke. Međutim, on nije jedini Đoković koji će pratiti Hauserov koncert. Njegov stariji brat Novak ušao je na službeni ulaz, pa će se oni sigurno porodično dobro provesti.

Među prvima je na koncert stigla glumica Maja Mandžuka, koja nije skidala osmeh sa lica, pa je i medijskim ekipama priznala da nijedna numera koju Stjepan izvodi ne može da je rasplače, jer je i po prirodi vesela. Kaja Ostojić se raduje što će i svoje stručno znanje primeniti slušajući ovaj koncert, dok je Goca Lazarević priznala da muziku deli na dobru i lošu, te da uživa u i ovakvim notama, bez obzira na to šta ona peva.

Voditeljka Katarina Šišmanović je privukla veliku pažnju svojim dolaskom, s obzirom na to da je poslednjih godina ne možemo često videti na javnim događajima. 

Pored navedenih, tu su bili još i Bojan Karić sa suprugom, Vesna de Vinča, Katarina Radivojević i mnogi drugi.

Na svakom koncertu Hauser dodatno začini atmosferu kada sa svojim čelom siđe u publiku, na veliku radost mnogobrojnih obožavateljki, a videćemo da li će to biti i ovog puta.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike