Ovako izgleda kuća u kojoj je odrasla Jelena Rozga: Pevačica se rado vraća u svoj rodni kraj

27.09.2023

08:30

0

Ispred kuće je imala veliko dvorište gde je sa drugarima igrala tenis

Ovako izgleda kuća u kojoj je odrasla Jelena Rozga: Pevačica se rado vraća u svoj rodni kraj
Jelena Rozga - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevačica Jelena Rozga detinjstvo je provela u porodičnom domu u Splitu, a kada su njeni roditelji odlučili da se odsele, ona je sebi kupila skupoceni stan u elitnom delu ovog grada.

U prostranoj kući sa fasadom prljavo bele boje živela je Jelena sa svojom porodicom, a ono što se može videti sa slike jeste da je u pitanju dvospratnica sa stepenica sa spoljne strane. 

Kako je svojevremeno ispričala, kao mala je bila veoma nestašno dete, u dvorištu kuće je često igrala tenis, a išla je i na balet. 

- Imali smo veliko dvorište u kom smo igrali tenis, jurili se i jeli prve lubenice i sladoled. Mnogo lepih uspomena me veže za ovo mesto i volim da dođem u ovaj kraj - govorila je ranije Rozga o svom rodnom domu i dodala: 

- Moji su odlučili da se isele iz ove kuće, onda sam kupila svoj stan. Detinjstvo je bilo veselo i ludo, pevala sam susedima, plesala... Mi smo kao deca čekali leto da idemo na kupanje, sladoled, lubenice... Kako sam zavolela balet sve sam se manje družila sa drugarima. Kao klinka sam znala da ću biti pevačica - kazala je ona.

Kako kaže, danas je njena rodna gruda umnogome izgradila, te dosta toga više ne izgleda isto. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike