"To je bila prava ljubav!" Stjepan Hauser konačno progovorio o ljubavi sa Jelenom Rozgom, otkrio i šta ga je najviše nerviralo

17.10.2023

09:46

0

O njihovom raskidu su brujali mediji

"To je bila prava ljubav!" Stjepan Hauser konačno progovorio o ljubavi sa Jelenom Rozgom, otkrio i šta ga je najviše nerviralo
Jelena Rozga, Stjepan Hauser - Copyright 24sedam/Nenad Vujanović ATAImages/A.A.

Stjepan Hauser, bivši verenik Jelene Rozge, nije često sa medijima delio informacije iz privatnog života.

Raskid violončeliste i pevačice mnoge je šokirao, a sada je on otkrio kako su se upoznali.

- Saradnja sa njom je bila fenomenalna, trajala je dve godine. Predivan period mog života, uvek ću našu saradnju imati u lepom sećanju. Upoznali smo se na Miss Universe takmičenju, ja sam tamo išao da gledam misice, a onda sam ugledao nju i bila mi je draža od svih misica. Tako je sve krenulo - izjavio je Hauser.

24sedam/Nenad Vujanović
 

 

Šuškalo se kako su i Jelena i on ipak homoseksualne orijentacnije, ali muzičar je ovo oštro demantovao.a potom priznao koliko su ga bervirali tračevi da su oboje gej.

- To su gluposti. Meni je to išlo na živce tada strašno. To je bila prava ljubav, živeli smo zajedno dve godine - prokomentarisao je on u u hrvatskoj emisiji "Knjazalište", prenose mediji.

Cropix
Jelena Rozga

 

Jelena takođe nije želela previše da komentariše njihov odnos.

- Volim da kažem da ono što je u prošlosti tamo pripada s razlogom pa tako ljude koji su deo moje prošlosti, kako privatne tako i profesionalne, tamo i ostavim. O takvim stvarima ne razmišljam. Uvek gledam samo napred - rekla je Rozga svojevremeno.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike