Kraljica kostima za Noć veštica „hvata zalet"! I ove godine će se oko Hajdi podići najveća prašina: Ne mogu da spavam od uzbuđenja!

12.09.2023

07:45

0

Klumova je protekle bila crv, a i posle drugog njenog prerušavanja za ovaj praznik - jasno je da „ne pita šta košta"

Kraljica kostima za Noć veštica „hvata zalet"! I ove godine će se oko Hajdi podići najveća prašina: Ne mogu da spavam od uzbuđenja!
Hajdi Klum - Copyright Profimedia

Hajdi Klum je, čini se, već spremna kao zapeta puška za ovogodišnju Noć veštica. Kraljica kostima za „Helovin" ovu titulu nikako ne nosi bez veze - do sada je bila zombi, vanzemaljac, Fiona iz „Šreka", Džesika Rebit, vampir, starija, pa i klonirana verzija sebe... Protekle godine bila je i crv.

Iz tog razloga, ni ove godine ne želi da razočara, a od uzbuđenja je već imala i nekoliko neprospavanih noći. Već zna u šta će se prerušiti i tvrdi da će biti „ekstra", ali ćuti o tom detalju - s jasnom namerom da sve raspameti.

- Biće baš, baš ekstra. Nekoliko noći sam već prebdela. Pa, znate mene. Volim to, priznajem. I osećam da će sve proći sjajno - prokomentarisala je za „Daily mail", dok je njen tim, kako objašnjava, u istom čudu kao kad im je saopštila da želi da postane veliki crv.

- Ma, uvek su svi oko mene u fazonu: „Smisli nešto drugo, ovo je ozbiljno ludilo. Crv? To nije normalno - prepričala je manekenka, koju je kao takvu suprug Tom Kaulic pratio pod maskom pecaroša.

- Kao i obično, do poslednjeg trenutka neću znati kako će sve u stvari da izgleda, ali svakako ne želim da razočaram fanove - naglasila je ona, najavljujući još jedan veliki šou za 31. oktobar.

Jedino što se sada zna, a vezano je za njen novi kostim, je da njena porodica u istom neće učestvovati.

Hajdi Klum, Profimedia
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike