Na aukciji mikrofon kojim je Kardi Bi gađala fana! Trenutna cena mu je 85.000 dolara, a evo šta će biti s parama onoga ko ga kupi (FOTO)

02.08.2023

18:00

0

Zainteresovani „imaju fore" da se cenkaju do 8. avgusta

Na aukciji mikrofon kojim je Kardi Bi gađala fana! Trenutna cena mu je 85.000 dolara, a evo šta će biti s parama onoga ko ga kupi (FOTO)
Kardi Bi - Copyright Profimedia

Mikrofon za koji se tvrdi da je baš onaj kojim je Kardi Bi nedavno gađala fana sa scene, jer ju je ispolivao vodom, završio je na aukciji i trenutno se za isti traži 85.000 dolara.

Mikrofon Kardi Bi, Printscreen / ebay
 

Prema Skotu Fišeru koji drži „The Wave", kompaniju koja je, navodi se dalje, dala Kardi ovaj makrofon za šou, piše „People", sav novac od prodaje ide u dobrotvorne svrhe, konkretno u ruke ljudi koji vode „Friendship Circle" u Las Vegasu i „Wounded Warrior Project". On je istakao kako je želeo nešto dobro da učini, pošto su ga ohrabrili da da mikrofon na prodaju.

- Mikrofon koji je Kardi koristila je u mom vlasništvu, onaj kojim je ona „onako lepo" pogodila fana koji ju je malo ispolivao pre neki dan. Rešio sam da ga dam na aukciju, uz podršku okoline i sav će prihod otići u humanitarne svrhe - poručio je na Fejsbuku on, prenosi tamošnja štampa.

U vreme kada je ovo objavio, inače, za mikrofon je bilo potraživano oko 30.000 dolara. Vrlo brzo, međutim, cena mu je i skočila, što je samo znak da će fino pomoći navedenim organizacijama.

Aukcija će trajati do 8. avgusta, a Fišer više nije ništa komentarisao na ovu temu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike