Ristovski bivšu ženu izbacio iz serije, pa dao ulogu devojci? Ovo su svi detalji!

16.10.2023

21:40

0

Glumac je nedavno potvrdio vezu s Anicom Lazić, koja je tačno 39 godina mlađa od njega

Ristovski bivšu ženu izbacio iz serije, pa dao ulogu devojci? Ovo su svi detalji!
Lazar Ristovski - Copyright ATAImages/Milan Maričić

Posle razvoda od dugogodišnje supruge Danice, Lazar Ristovski je navodno izbacio po kratkom postupku ovu glumicu iz serije „Dim tim", pa u nastavku iste angažovao svoju novu devojku, mlađanu Anicu Lazić, pišu mediji. Danica je, inače, bila u jednoj od glavnih ženskih uloga u prvoj sezoni pomenutog šoua - igrala sportskog komentatora Jovanke Kanađanin, naglašava „Kurir", čiji je lik u drugoj sezoni zamenjen ulogom druge novinarke. Nju tumači Paulina Manov, dok je lik Jovanke u drugoj sezoni potpuno je izbačen.

Ristovski, koji je i producent serije, svojoj novoj partnerki je prema daljim napisima namenio ulogu Bosiljke, a mnogi su oni koji smatraju da je to uradio „kako na setu ne bi došlo do neprijatnog susreta bivše i sadašnje" ljubavi.

- Lazar je ovu seriju snimao nakon što je objavio da se razvodi od Danice, s kojom je bio u braku skoro pet decenija. Kako bi izbegao bilo kakav susret između njih ili kako ona ne bi posumnjala da posle razvoda između njega i Anice ima nešto više osim kolegijalnog odnosa, Ristovski je odlučio da je najbolje da lik Jovanke izbaci iz druge sezone serije čiji je producent i glavni glumac. To su tek sada shvatili svi oni koji su radili na seriji, pa i sama Danica, kojoj je ovo bila jedna od omiljenih uloga u karijeri - kazao je izvor za pomenute medije.

Ona je u jednom intervjuu, inače, vrlo radosno govorila o svoim liku iz „Drim tima".

„Moja je uloga prava glumačka poslastica!"

Danica i Lazar Ristovski, ATAImages/Stefan Tomašević
 

- Moja uloga je po svemu neočekivana i autentična, mogu da kažem glumačka poslastica. Kada sam pročitala scenario, prepoznala sam spoj usamljeničke ranjivosti Jovanke Kanađanke i to je bio trenutak, na početku serije, kada ona kao tehnološki višak ostaje bez posla. Kako je otac uveo u svet fudbala, još kao dete, fudbal je postao njena strast, najbolje ga poznaje i tako dobija posao sportskog komentatora i na taj način ona menja svoj život - kazala je svojevremeno Danica.

Podsetimo, Lazar se u poslednje vreme ne odvaja od Anice s kojom je navodno započeo i zajednički život u luksuznom stanu u Beogradu na vodi. Za domaće medije, nedavno je potvrdio da je u novoj ljubavi, ali nije zalazio u veće detalje odnosa.

- Istina je, zajedno smo. Ne bih ništa više dodavao. Anicu sam upoznao mnogo kasnije i nema nikakve veze s razvodom. Ne bih imao više šta tu da dodam, sve je rečeno - kazao je on.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike