Isplivali detalji memoara Britni Spirs: Evo koja glumica će čitati audio-knjigu kontroverzne pevačice

15.10.2023

07:58

0

Krajem oktobra u knjižarama će se pojaviti knjiga sa šokantnim detaljima iz njenog života

Isplivali detalji memoara Britni Spirs: Evo koja glumica će čitati audio-knjigu kontroverzne pevačice
Britni Spirs - Copyright Profimedia

Dugo očekivni memoari Britni Spirs pod nazivom "Žena u meni", uskoro će ugledati svetlost dana. Osim toga, biće objavljena i audio-knjiga, čiji će glavni narator biti holivudska zvezda Mišel Vilijams, prenosi Page Six. 

Kako navodi pomenuti medij, u trci za glavnog naratora bilo je mnogo poznatih imena, ali je odluka pala na Mišel zbog sličnih okolnosti u kojima je odrasla i Britni. 

Profimedia
 

- Desila se međusobna privlačnost sa svih strana zbog Britnine moćne priče i onoga kroz šta je prošla kao i Mišelinog sopstvenog integriteta i istorije sa sopstvenim problemima emancipacije - rekao je izvor za Page Six.

U razgovoru za magazin People, Britni je istakla da je knjiga bila "plod ljubavi i svih emocija koje dolaze sa njom". 

Potom je objasnila i zašto je bilo neophodno da nakon njenog, uvodnog dela, neko drugi čita ostatak memoara. 

Profimedia
 

- Preživeti sve to opet je bilo uzbudljivo, srceparajuće i emotivno, u najmanju ruku. Tako sam zahvalna neverovatnoj Mišel Vilijams što je pročitala ostatak knjige - rekla je pevačica.

Knjiga "Žena u meni" će se naći u knjižarama od 24. oktobra, a spekulisalo se da je Britni dobila čak 15 miliona dolara da ispriča detalje iz svog života. 

Iza nje su razvodi, borba za oduzimanje starateljstva njenog oca, kao i brojne depresivne faze i mentalni problemi, te ceo svet pomno prati njen život već godinama. Zaintresovani će sada imati priliku da saznaju nešto više o raskidu sa Džastinom Timberlejkom, porodičnim odnosima, kao i odluci da obrije glavu. 

Profimedia
 

- Ubila sam se od posla za ovu knjigu .Imala sam mnogo terapija da bih završila ovu knjigu, tako da vam se više sviđa. A ako vam se ne sviđa, i to je u redu - rekla je pevačica tokom jula na Instagramu. 

Izvori za Page Six dodali su da je Britni bila "brutalno iskrena", kao i da "ne postoji tema koja je bila zabranjena". 

Međutim, najaktuelnija tema u vezi njenog života, tačnije razvod od Sema Asgarija, nije pomenuta. Razlog je vrlo jednostavan - rukopis je već bio završen kada se saznalo za krah njihovog braka. Ali, njeni najverniji obožavatelji ne moraju da brinu jer je i sama Britni na Instagramu najavila da planira pisanje i drugog dela, te se pretpostavlja da će tu obraditi i poslednji razvod. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike