Otac Britni Spirs hospitalizovan: Već nedeljama je u bolnici, zbog ovoga je morao na operaciju

06.10.2023

12:27

0

Najbliži su zabrinuti za Džejmija

Otac Britni Spirs hospitalizovan: Već nedeljama je u bolnici, zbog ovoga je morao na operaciju
Britni Spirs i Džejmi Spirs - Copyright Profimedia

Džejmi Spirs, otac pevačice Britni Spirs hospitalizovan je zbog ozbiljnih zdravstvenih problema. Kako prenosi Page Six, on se već neko vreme bori sa teškom infekcijom.  

- Radi se o zaista ozbiljnoj infekciji, toliko ozbiljnoj da je morao na operaciju. U bolnici je već nedeljama, i to na specijalnom odeljenju infektologije - tvrdi izvor za pomenuti medij. 

I drugi izvori potvrdili su da je Džejmi u lošem zdravstvenom stanju, ali niko nije otkrio šta je tačan problem. 

Profimedia
 

Kako je gore navedeni medij ranije preneo, Džejmi je leto proveo na rehabilitaciji zbog komplikacija oko kolena, koje je operisao pre 16 godina. 

Izvori tvrde i da je otac popularne pevačice zbog narušenog zdravlja izgubio i veliki broj kilograma, te sada deluje posebno slabo i iscrpljeno. 

Podsetimo, Britni nije u dobrim odnosima sa ocem nakon što je uspela da se oslobodi njegovog starateljstva posle 13 godina. Za vreme sudskog procesa ona ga je optuživala za zlostavljanje i zloupotrebu njenog privatnog, karijernog i finansijskog dostignuća. S druge strane, Džejmi se branio time da Britni nije najboljeg mentalnog zdravlja, te da su njegove odluke bile ispravne. 

Sud je ipak krajem 2021. godine oslobodio Britni, a Džejmi se nakon toga povukao iz medija, dok sa ćerkom nije više imao kontakt. 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike