Eksplicitne poruke s „Onlifensa" Milice Dabović kruže društvenim mrežama! „Srce, broj mogu da ti dam za 400$, a pre toga..." (FOTO)

18.10.2023

17:25

0

Podigla se ogromna prašina

Eksplicitne poruke s „Onlifensa" Milice Dabović kruže društvenim mrežama! „Srce, broj mogu da ti dam za 400$, a pre toga..." (FOTO)
Milica Dabović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Eksplicitna prepiska proslavljene košarkašice Milice Dabović nastala na „Onlifensu" trenutno „putuje" društvenim mrežama i drži i ogromnu pažnju javnosti. Već izvesno vreme, ona svakako intrigira golišavim fotografijama s pomenute platforme za koje je pozirala u raznim pozama, međutim, ovako nečemu - gotovo da se niko nije nadao.

Iz tog razloga, u podigla se ogromna prašina.

- Dobro srce, ako hoćeš broj, mogu za 400$ da ti dam, a pre toga otključaj ono gore - pisala je ona, na šta joj je izvesni korisnik odgovorio kako svakako želi da je vidi bez odeće.

Tu vrućim porukama, koje vas čekaju u galeriji, nije bio kraj.

- Srce, želim tvoju ki*u sada, napokon sam skupila snage da pokažem nešto više, a to je zato što mi je pi***ca ovako vlažna i uska, treba mi tvoja ki*a da je napuni - pisala je Dabovićeva, sudeći po fotografiji koja kola internetom.

- Je l' može poziv sada? - pitao ju je još javnosti nepoznat muškarac, ali nije poznato da li mu je i kako odgovorila.  

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike