Da li je reč o kastingu za po*no film? Dabovićeva na udaru tviteraša zbog provokativnih fotki: Auu, kakva si ti prostakuša! (FOTO)

16.06.2023

11:37

1

Ponovo je kritikuju zbog Onlifensa

Da li je reč o kastingu za po*no film? Dabovićeva na udaru tviteraša zbog provokativnih fotki: Auu, kakva si ti prostakuša!  (FOTO)
Milica Dabović - Copyright ATAImages/ A.A.

Milica Dabović konstantno intrigira javnost, te izaziva i negativne i pozitivne reakcije javnost, zbog čega se sada upustila u žučnu raspravu sa nepoznatom devojkom, ali i mnogim drugim pratiocima.

Reč je, po svemu sudeći, ponovo o njenim obnaženim fotografijama, a bivšoj košarkašici se nisu dopali negativni stavovi tvoteraša.

 

 

- Ljubav pokreće svet - napisala je Dabovićeva uz provokativnu fotografiju u donjem vešu, gde joj je zadnjica u prvom planu. Ovaj njen post na Tviteru, podelila je i jedna tviterašica i napisala:

- Znam da je to stvar ukusa, meni lično je jeziva, ali ne toliko zbog izgleda, koliko zbog stava, ponašanja i svega na šta je spala - poručila je, ali joj je Milica odmah odgovorila:

- Ma obožavam te, bre! Pa sada crkni - grubo joj je odgovorila, ali je dobila odgovor:

- Jao, ja tebe ne obožavam. Ranije sam te poštovala, sada ni to. Svakako ti ne želim da crkneš, nisam tako vaspitana - napisala je devojka, a Dabovićeva joj je poručila:

- A ko te pita!? Ti da si vaspitana ćutala bi, jer te niko ništa ne pita. Šteta što imate komplekse, ali ima leka za vas. Sada mi ne troši vreme... - trajala je prepiska, a korisnica Tvitera je i na to  odgovorila:

- Milice, na Tviteru si. Ovde niko ništa ne mora da te pita da bi nešto rekao, ili, u tvom slučaju, pokazao gu*icu. Imam kompleksa koliko hoćeš, ali to je moja i stvar mog doktora. I, na kraju, sama si se javila, mene tvoje vreme zaista ne zanima.

 

 

Ubrzo je Milica postavila provokativne fotografije u crvenom donjem vešu, koje je ranije kačila na Onlifens i napisala:

- Gledam svoje slike i moram nekolicini reći da je baš u pravu! Ja izgledam kao jedna ružna glupa baba. Hvala vam. Otvoriste mi oči - napisala je, ali su nastavili da se nižu komentari i pitanja da li je reč o kastingu za porno film, te da je prostakuša zbog odgovora koje piše na Tviteru.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike