Verenik Milene Kačavende je živ i otac je deteta Milice Dabović?! Bivša košarkašica tvrdi: Treba ga uhapsiti, prevario je mnoge žene

02.10.2023

17:45

0

Autor: B. D.

Ipak, nije nastradao, kako se pisalo

Verenik Milene Kačavende je živ i otac je deteta Milice Dabović?! Bivša košarkašica tvrdi: Treba ga uhapsiti, prevario je mnoge žene
Milica Dabović, Milena Kačavenda - Copyright M.M./ATAImages/Antonio Ahel

Nedavno se pojavila vest da je verenik Milene Kačavende tragično nastradao u saobraćajnoj nesreći u Austriji, što je i ona sama potvrdila. Ipak, prema pisanjima medija Kačavendin verenik je živ, a ona je samo još jedna žena koju je uspeo da prevari. 

Kako se navodi, bivša košarkašica Milica Dabović pre Vanje, imala je veliku ljubavnu priču sa izvesnim Vukom Rotenom, s kojim je dobila i sina. Mnoge je tada zanimalo kako otac njegov izgleda i ko je on zapravo, te je tom prilikom i otkriveno da se on ne zove Vuk, kako je ona tvrdila, već da je njegovo pravo ime Ljuba, što je bivša košarkašica naknadno i potvrdila, i da je u Beogradu poznat po mnogim prevarama, a da je tada Milica bila samo još jedna od njegovih žrtava, piše Pink.rs.

ATAImages/Antonio Ahel
Milica Dabović, Milena Kačavenda

 

- On je iscenirao saobraćajnu nesreću. On je čovek koji treba da se hapsi i ide u zatvor. Prevario je na desetine žene, tako živi. Vara, laže, scenira... Isto je tako iscenirao sa mnom da je imao saobraćajnu nezgodu. On je prevarant broj jedan - rekla je Milica, ističući da se baš tako zove otac njenog deteta: 

- Po imenu i prezimenu to jeste taj čovek - rekla je ona. 

Podsetimo, Milica je u jednom od ranijih intervjua istakla da sebe krivi jer nije prepoznala kakvog čoveka je izabrala za partnera i oca svog deteta. 

- Ta tema me najviše boli. Krivim sebe što sam izabrala najgoru moguću osobu da bude otac mog deteta. Ne mogu da verujem da jedan otac može da uradi to svom detetu. Želela sam da moje dete ima oca, dala sam mu i više od deset šansi, a on je svaku prokockao i nije ga intresovalo sopstveno dete. Bolje je da moj Stefan nema oca, nego da ima ovakvog - pričala je tada Milica za medije otkrivši da se radi o izvesnom Ljubomiru:

- Stefanov otac se zove Ljubomir, iza sebe ima brak u kom je dobio jedno dete, ali ima i dijagnozu psihičkog bolesnika. Bolje je da takav otac ne pita za sina, Stefan i ja smo srećni zajedno i imamo prijatelje koji nam pomažu i koji nas paze i vole - kazala je Dabovićeva tada.

Bonus video:

(Blic)

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike