Bivši momci Britni Spirs uplašeni zbog njenih memoara: Ove poznate face nisu dozvolile da se nađu u knjizi, upleli i advokate

25.07.2023

18:06

0

Zbog njih je objavljivanje knjige odloženo

Bivši momci Britni Spirs uplašeni zbog njenih memoara: Ove poznate face nisu dozvolile da se nađu u knjizi, upleli i advokate
Britni Spirs - Copyright Profimedia

Milioni fanova pop princeze Britni Spirs ne mogu da dočekaju dan kada će biti objavljeni njeni memoari u oktobru ove godine.

Ali oni koji verovatno neće pročitati njenu biografiju su Džastin Timberlejk i Kolin Farel, njeni bivši momci.

Kako navode strani mediji, pevač i glumac, koji su ranije bili povezivani sa pevačicom, doveli su do toga da objavljivanje knjige bude pomereno za četiri meseca, zbog priča za koje oni nisu želeli da se nađu u njoj. 

Profimedia
Britni Spirs

Njihovi advokati su zapretili čak i tužbama ukoliko iz knjige ne budu uklonjeni delovi iz privatnog života njihovih klijenata.

Džastin je, inače, bio u vezi sa Britni od 1999. do 2002. godine.

Godinu kasnije se tvrdilo da su Kolin i Britni bili zajedno, nakon što su viđeni zajedno, ali je on to demantovao.

Profimedia
Džastin Timberlejk

- Advokati su zahtevali da vide njenu knjigu unapred i tražili da neki delovi budu izbačeni. Još uvek postoje jake priče, ali Džastin i Kolin su bili svesni šta bi se moglo reći o njima - priča izvor i dodaje:

- Ovaj pravni proces značio je da će objavljivanje memoara biti odloženo četiri meseca, dok su se vodile diskusije o tome šta može ostati, a šta treba da bude izbačeno. Ali je to konačno rešeno i sve je spremno da biografija bude objavljena.

Profimedia
Kolin Farel

Britnina biografija pod nazivom "The woman in me" (Žena u meni) biće objavljena 24. oktobra i u njoj ćemo saznati detalje njenih romantičnih veza, ali i sve što se dešavalo dok je bila pod očevim starateljstvom, kao i borba da vrati kontrolu nad svojim životom posle 13. godina.

Kako se navodilo, Britni je potpisala ugovor za knjigu vredan 20 miliona dolara.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike