"Nikad nismo povratile tu bliskost": Evo zbog čega su se posvađale Aleksandra Mladenović i Aleksandra Prijović

16.10.2023

19:52

0

U pitanju je izmišljena situacija

"Nikad nismo povratile tu bliskost": Evo zbog čega su se posvađale Aleksandra Mladenović i Aleksandra Prijović
Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Aleksandra Mladenović i Aleksandra Prijović nekada su bile bliske prijateljice, a onda se drugarstvo prekinulo jer je Prijovićka posumnjala u Aleksandrinu lojalnost. 

Kada se ispostavilo da nije istina ono u šta je sumnjala, Prija je želela da se pomire, ali ne i Mladenovićka. 

- Ne volim da pričam na ovu temu, ali mi nije bilo jasno zašto je Aleksandra odjednom posumnjala da je ne podnosim. Jedno vreme se nismo razdvajale i zato me je zbunila ta njena iznenadna reakcija. Pomislila je da imam neke lažne profile na društvenim mrežama i da joj ja šaljem ružne komentare iz čiste sujete, što nije imalo veze s vezom! Na kraju se pokazalo da to nisam ja, ali je već bilo kasno jer smo se udaljile - priča Aleksandra i dalje nastavlja:

Antonio Ahel/ATAImages
 

- Posle smo se našle u jednoj emisiji i moglo je da dođe do pomirenja. Prija je rekla da bi htela da se izljubimo i zagrlimo, što sam odbila. Nisam htela da pravim cirkus jer se nikada nisam bavila takvim stvarima da bi neko od mene pravio budalu. Još kao klinka sam znala da treba da gledam u svoje dvorište, a ne tuđe. Tako su me roditelji vaspitali. Svakako, to smo ostavile iza nas, ali se nikad nismo vratile na tu bliskost koju smo imale pre te izmišljene situacije.

Ipak, ona je koleginici čestitala na svemu i dodala da je Prijovićka ovakav uspeh zaslužila. 

- Aleksandru i mene put nekako nije spajao od te svađe, ali svakako joj čestitam na svemu što je do sada postigla. Ona je pevačica koja je svaku pesmu pažljivo odabrala, isto tako i spotove i kompletnu produkciju. Zato je došla do ovolikog uspeha. Sve je to zaslužila jer se trudi - objašnjava folkerka i dodaje:

24sedam/Goran Sivački
 

- Na stranu sad svi ti sukobi koji su se dešavali između nas. Bile smo klinke, šta smo znale u tim godinama! Znale smo samo da vučemo na svoju stranu, a trebalo je da verujemo više jedna drugoj i da se razumemo. To je sve. Danas da se družimo toliko, sigurna sam da bi bila druga priča - rekla je ona, prenosi Republika. 

Podsetimo, Aleksandra Prijović je nakon rasprodate tri Štark Arene, najavila i pet koncerata u Zagrebu, kao i tri u Sarajevu. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike