„Već 27 godina radim s Huljićima, ali ova pesma..." Jelena Rozga otvorila dušu o novoj baladi koja ju je oborila sa nogu! (FOTO)

29.06.2023

16:50

0

Nosi naziv „Idi ti" i jedna joj je od najlepših, ali i najtežih ikada

„Već 27 godina radim s Huljićima, ali ova pesma..." Jelena Rozga otvorila dušu o novoj baladi koja ju je oborila sa nogu! (FOTO)
Jelena Rozga - Copyright Cropix

Jelena Rozga nedavno je obradovala svoje brojne fanove objavivši baladu „Idi ti", kojom je i sama oduševljena i to uopšte ne krije. Numeru je premijerno izvela na muzičkom festivalu „Melodije Jadrana“ u svom rodnom gradu, a na pesmi je posebno zahvalna Vjekoslavi i Tončiju Huljiću.

Poznati bračni par joj je, naime, napisao i muziku i tekst za „Idi ti". Sa njima, Jelena sarađuje skoro punih 30 godina, ali oni svakako znaju kako i samu da je iznenade.

Jelena Rozga, Cropix
 

- Za mene su napisali velike pesme, hitove, megahitove, ali „Idi ti" je definitivno jedna od najlepših, ali i najtežih koje sam otpevala u karijeri. Vjekoslava, ti si najveći pesnik. „Srce nakit ne voli, treba tebe, trebaš mu da preživi...” - pisala je Rozga na svom Instagramu.

Domaća publika će nakon beogradske Arene ponovo imati priliku da uživa u spektaklu na koncertu u Novom Sadu, koji je pevačica zakazala za 28. oktobar u hali Spens, u okviru regionalne turneje „Minut srca mog“.

Jelena Rozga, Cropix
 

Pevačica je za ovu prilku obećala odličnu zabavu i veče puno emocija i vanvremenskih hitova, a ulaznice za njen koncert dostupne su putem besplatne aplikacije eFinity, sajta efinity.rs, na blagajni Štark arene i u TC Rajićeva (I sprat), kao i na svim prodajnim mestima – trafikama Moj Kiosk, na preko 1.000 objekata širom Srbije.

Novu Jeleninu pesmu poslušajte u videu koji sledi:

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Promo

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike