Jelena Rozga zapevala pred krcatom "Arenom"! Koncert započela ovim hitom, pa se obratila publici emotivnim rečima (VIDEO)

07.04.2023

21:36

0

Publika je pala u trans već na prve taktove muzike

Jelena Rozga zapevala pred krcatom "Arenom"! Koncert započela ovim hitom, pa se obratila publici emotivnim rečima (VIDEO)
Jelena Rozga - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Hrvatska pevačica Jelena Rozga večeras održava solistički koncert u beogradskoj "Areni". Nešto posle 21 čas pojavila se u krcatoj Areni, te koncert započela svojim velikim hitom "Ne tiče me se".

Odmah potom, otpevala je Jelena i "Nirvanu", a onda je odlučila da se obrati publici.

- Beograde, dajte mi samo par sekundi da upijem vašu energiju - započela je Jelena, pa nastavila:

- Hvala vam na ovakvom dočeku. Hvala vam na ljubavi. Hvala vam na rasprodatoj Areni. Hvala vam za sve ove godine, ne znam kako drugačije da vam se obratim nego onako kako znam najbolje - pesmom! Idemo večeras na najjače!

Večeras će, pored vernih fanova, na koncertu uživati i Sergej Ćetković, Nataša Bekvalac i Jelena Karleuša, koji su privukli pažnju kada su se pojavili na VIP ulazu, kao i Aleksandra Prijović i Filip Živojinović, koje su pripadnici medija uočili u Areni.

Podsetimo, za Rozgin koncert u Areni interesovanje je bilo veliko, pa je rasprodat dva meseca ranije. Organizatori "SkyMusic" su tada rešili da prošire kapacitete, pa su pustili još jedan kontigent karata u prodaju. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike