Ana Nikolić brutalno uzvratila Rasti: Pomozi sebi retardu, zbog droge si ležao u zatvoru

03.10.2023

16:32

0

Pevačica je istakla da mu ne bi ni dozvolila da njen lik koristi u filmu koji je snimio o svom životu

Ana Nikolić brutalno uzvratila Rasti: Pomozi sebi retardu, zbog droge si ležao u zatvoru
Ana Nikolić - Copyright ATAImages/M. M.

Mesecima unazad se spekuliše o odnosu bivših supružnika Ane Nikolić i Stefana Đurića Raste, koji su u braku dobili ćerku. Reper je u nekoliko navrata istakao da o bivšoj ne želi da priča iz ljubavi prema ćerki, a u nedavnom intervjuu je istakao da joj je uvek podrška i pomoć.

Ipak, te reči se pevačici nisu dopale, te mu je na Instagramu uputila brutalnu prozivku.

Instagram printscreen/ananikolicofficial
Ana Nikolić prozvala Rastu

 

- Rastarleti bih poručila: „Sjaši". Ne možeš da koristiš moj lik i delo u filmu. Prvo zato sto nisi Ford Fransis Kopola... Drugo, iz principa. Pozdrav za sve koji podržavaju ovog manipulatora, koji je u CZ-u ležao zbog droge. Sram te bilo, bre. Ti ćeš meni da pomogneš? Pomozi sebi, bre, retardu! Ajde, bre, više, odj*bi! Ne dajem više besplatne savete i ne možeš više da zarađuješ na mom imenu! Marš! - napisala je Ana i dodala:

- „Vanja, p**** vrati pre svega lično mojih stotina hiljada dolara", ali time se bave advokati. A Rastareli je najbolje da uđe u „Elitu”, to mu preporučujem od srca.

ATAImages/ Antonio Ahel
Ana Nikolić, Stefan Đurić Rasta

Podsetimo, Rasta je u jednom od svojih intervjua izneo mišljenje o ponašanju svoje supruge i plasiranju sadržaja na društvenim mrežama:

- Mislim da to potenciranje pomoći koje dolazi iz medija nije dobronamerno. Ana ima dovoljno godina da zna šta je pametno i dobro za nju, samim tim i da odluči kako će živeti. Porodica je tu da pomogne u svakom smislu. Ja sam humanista, pomažem i znanima i neznanima, pa kako neću majci deteta koje bezuslovno volim. Onog momenta kad sama poželi da nešto promeni, promena će se i desiti - kazao je Rasta za Hello, a ove reči su po svemu sudeći razbesnele Nikolićevu.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike