Saša Mirković o Aninom jezivom snimku: Mora na lečenje, Rasta sve zna

02.07.2023

20:01

0

Estradni menadžer ističe da je pevačicu potrebno smestiti u psihijatrijsku ustanovu

Saša Mirković o Aninom jezivom snimku: Mora na lečenje, Rasta sve zna
Saša Mirković, Ana Nikolić - Copyright ATA Images/Antonio Ahel Printscreen Youtube

Pošto je Ana Nikolić odlučila javno da prekine saradnju sa Sašom Mirkovićem, nakon čega je on u javnost plasirao snimak na kom je pevačica u jako lošem stanju, a sada se povodom toga estradni menadžer i oglasio.  

Naime, Ana je Mirkoviću poručila da je nečovek, a onda se on tim povodom oglasio i izneo svoju stranu priče, a uz to i snimak na kom se vidi da ga Ana sa kraterima na licu moli za pomoć.

Ovaj snimak je brzo obišao sve društvene mreže i portale, javnost je ostala zatečena, a Mirković se oglasio i otkrio zbog čega je dopustio da taj snimak dopre do javnosti. 

Kako je naveo, sve u cilju da se pevačica zbrine.

Instagram printscreen/sasa_mirkovic_official
Saša Mirković otkrio zbog čega je pustio Anin snimak u javnost

 

- Svi me pitaju zašto sam dozvolio da se objavi snimak Anin. Evo da odgovorim. Zato što mora neko da stane u kraj njenoj ludosti i bande narkomana oko nje. Mora porodica da je smesti u psihijatrijsku ustanovu na lečenje, a ne da dopušta da se zabavljaju ljudi sa njenim stanjima na društvenim mrežama. Ona je ozbiljno bolesna žena i to svi vidimo i niko ne preduzima ništa. Evo ja sam preduzeo, jer ne želim da ćutim o tome - napisao je Mirković i dodao:

- Dalje u pitanju je i odrastanje i vaspitanje njenog deteta. I to Rasta zna, pa i on mora da preduzme nešto, jer ne može mala da odrasta u takvoj sredini, okružena narkomanima koji je čuvaju i zabavljaju ili da gleda majku kako se valja po podu i baljezgari svašta sa licem koje je unakaženo. Eto, zato sam objavio i da znate zbog toga sam po njoj nečovek, a po mom mišljenju ljudina! Živi bili - napisao je Mirković u saopštenju na Instagramu. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike