"Vreme je da ti Vojažov tata objasni neke stvari": Karleuša ponovo prozvala Nućija, ovog puta zbog Cece (FOTO)

03.10.2023

14:11

0

Haos na društvenim mrežama

"Vreme je da ti Vojažov tata objasni neke stvari": Karleuša ponovo prozvala Nućija, ovog puta zbog Cece (FOTO)
Zaratili: Igor Panić Nući i Jelena Karleuša - Copyright 24sedam/Goran Sivački ATAImages/Antonio Ahel

Jelena Karleuša nedavno se posvađala sa reperom Igorom Panićem Nućijem, kada je tokom gostovanja navela da njegova karijera neće dugo trajati. 

- Na primer neki Lil Miks ili Piks ili kako god, ima milijardu pregleda na Jutjubu, Spotifaju i gaze jednu Bijonse, ali Bijonse krene na turneju i u prvih mesec dana prijavi zaradu od 1,6 milijardi dolara, a sledeće godine Lil Piks, Nući, Ćući, neće postojati - rekla je u "Uranku", a reper je samo kratko odgovorio "Šta njake ova Karli?". 

ATAImages/Mateja Stanisavljević
 

 

Usledilo je prepucavanje tokom kojeg je Karleuša, između ostalog, poručila Nućiju da „ide da deli karte po školama i radi za 100 evra koje mu kao robu daju menadžeri".

Nući je potvrdio da su jedan deo karata za koncert sa Vojažem podelili najmlađim fanovima, a ubrzo je usledila i podrška Cece Ražnatović koja je objavila fotografiju svoje ulaznice i napisala "Ja idem! Vi?", a Nući joj se zahvalio na podršci uz komentar: "Veliki su uvek veliki". 

Printscreen/Instagram/cecaraznatovic
 

 

Međutim, kako je Karleušina večita suparnica Ceca ubrzo je odreagovala na ovu objavu. 

 

 

- U j*t, za ovo ugrožavanje sigurnosti Ćunija i dece iz publike se lično osećam odgovorno. Roditelji, upalite deci lokacije na telefonima. Ćuni, mislim da je vreme da ti Vojažov tata objasni neke stvari - napisala je Karleuša, a potom ušla u sukob sa još jednim mladim reperom. 

U pitanju je Relja Despotović, poznatiji kao Seksi Crni Cerak. On je tokom jednog od gostovanja naveo da mu roditelji u detinjstvu nisu dozvoljavali da sluša Karleušu. 

 

 

- Dobro je što su ti branili, pa si sad tako fin dečko, a ne narkoman, ne daj Bože. Bravo za roditelje - napisala je pevačica.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike