Nućijev žestok odgovor na Karleušine prozivke! Drama ne jenjava (FOTO)

27.09.2023

20:50

0

Jednim potezom napravio je haos na društvenim mrežama

Nućijev žestok odgovor na Karleušine prozivke! Drama ne jenjava (FOTO)
Igor Panić - Nucci - Copyright ATAImages/M. P.

Malo pošto je Jelena Karleuša u okviru svojih „storija", između ostalog, poručila Nućiju da „ide da deli karte po školama i radi za 100 evra koje mu kao robu daju menadžeri", Igor Panić, kako mu glasi pravo ime, prilično žestoko odgovorio je pevačici.

Ujedno, u okviru te svoje „priče" ostavio je svima koji ga prate link ka njenoj muzici „ne bi li je malo podigli", čime je zasigurno izazvao razne reakcije fanova.

- Dok sam se ošišao, situacija je eskalirala (osmeh). Tako da... Da, jeste, podelili smo karte u svega tri škole i svega 100 karata, ali 'ajde, nema veze. Volimo da delimo karte za koncert, ali ja mnogo više volim da delim hajp. Baš sam velikodušan i nemam nikakv problem sa tim, tako da slušajte Karli, da je malo dignemo sa Spotifaju. Što se tiče koncerta evo čisto jedna informacija - kazao je na Instagramu on, nakon čega je pokazao kako su on i Vojaž već prodali 90 odsto karata za predstojeći koncert, planiran za 6. oktobar.

Igor Panić Nucci, Instagram screenshot / nucciovde
 

On će, inače, nositi naziv „Nucci x Voyage & friends: Balkan daje sve".

Podsetimo, „rat" između JK i Nućija počeo je pošto je pevačica u jednoj emisiji bila oplela po izvođaču, a on joj na to nije ćutao.  

- ...Na primer neki Lil Miks ili Pil, Lil Piks, neki novi izvođač ima milijardu pregleda i na Jutjubu, Spotifaju i gazi neku Bijonse, ali Bijonse krene na turneju i u prvih mesec dana prijavi zaradu od 1,6 milijardi dolara, a sledeće godine taj Lil Piks, Nući, Ćući ne postoji - pričala je ona, na šta je on na svom Instagramu odreagovao rečima:

- Šta njake ova Karli?

Nućijev raniji „stori", Instagram printscreen
 

Potom, ona je rešila i da mu očita lekciju:

- Ova Karli (velikim slovima treba da pišeš moje ime, indijancu) „njake" po tebi što ne možeš da prodaš 100 karata za koncert. Trajaćeš do isteka ovog storija, a komentarišeš mene. Da nije malog Vojaža, bila bih još konkretnija, nego mi je mali simpa. Idi deli karte po školama, radi za 100 evra koje ti kao robu daju menadžeri.

Karleuša nije mnogo štedela na rečima, Instagram printscreen
 

Uzimajući u obzir da joj je on na ovo sada odgovorio, mnogi se pitaju - hoće li i Jelena nastavljati raspravu?

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike