Saša Popović: "Milica Pavlović mi se izvinjavala zbog Karleušinih laži!" Otkrio sve o prepisci sa pevačicom!

02.10.2023

11:24

0

Kako li će na ove reči da reaguje JK

Saša Popović: "Milica Pavlović mi se izvinjavala zbog Karleušinih laži!" Otkrio sve o prepisci sa pevačicom!
Jelena Karleuša, Milica Pavlović i Saša Popović - Copyright Antonio Ahel/ATA Images

Skandal između Jelene Karleuše i Saše Popovića zbog rejtinga dobio je svoj epilog, a kreativni direktor "Zvezda Granda" otkrio je da mu se Milica Pavlović izvinila.

On je rekao da je nekadašnja pevačica njegovog takmičenja podelila na društvenim mrežama statistiku gledanosti koju je objavila i Karleuša, a za koju Popović smatra da je falsifikat, te je zbog toga i dobio izvinjenje.

- Ja sam poslao Milici poruku i rekao joj "nemoj", zato što je ona podržala Jeleninu laž, ali Milica nije znala. Kako bi mogla da zna da li je Jelena govorila istinu ili nije? Napisao sam joj poruku: "Nemoj da podržavaš nešto što je laž, što je falsifikat i što je obmana!" - ispričao je Saša, te otkrio i da li mu je ona odgovorila na tu poruku.

ATAImages/ Antonio Ahel
Saša Popović i Jelena Karleuša

- Kaže: "Sale, izvini, pa ne znam ja, nemam te društvene mreže", ali mi je poslala poruku, izvinila se. Kaže: "Sale, nisam u toku, nisam znala, ja sam samo ono što su drugi stavljali šerovala i podržavala i to je to - zaključio je Popović za Informer. 

On je objasnio i šta misli o Karleuši posle svega što se dogodilo i zbog čega je gostovao na Pinku.

- Pa, ne mrzim je, ali ovo je žalosno. Ne da je volim, ja je žalim, zato što je uložila toliko para i toliko energije, i hoće ona u 9 sati da ide uz "Zvezde Granda", i hoće, pa hoće, ovi joj sa Prve kažu: "Pa nemoj u 9 na "Zvezde Granda" kad znamo da će biti propast, evo ti termin u 11 u petak uveče kad prođu emisije, na miru da ljudi gledaju, kao i njeni fanovi", ali ne, ne, ona hoće u 9 da pokaže kako je ona gledanija, gde to? Ja sam to i u emisiji rekao: "Kako ćeš lopatom na bager?" To nema šanse, to ti je baš to, "Zvezde Granda" su brend.

printscreen/TV Pink
Saša Popović

Da li je on na estradi strah i trepet, Popović kaže:

- Ne, niko me se ne plaši. Jedino ko treba da me se plaši je Jelena Karleuša - poručio je on.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike