Skandal na godišnjici smrti Tome Zdravkovića: Njegova udovica tvrdi da je prevarena za film!

30.09.2023

11:30

1

Uzela je i advokata

Skandal na godišnjici smrti Tome Zdravkovića: Njegova udovica tvrdi da je prevarena za film!
Gordana Zdravković - Copyright 24sedam

Legendarni pevač Toma Zdravković preminuo je na današnji dan, 30. septembra pre 32 godine, a njegova udovica Gordana iznela je šokantne tvrdnje.

Naime, kako je prošle godine izašao film o "Tomi" Dragana Bjelogrlića, ona tvrdi da od tog ostvarenja nije dobila finansijsku dobit koja joj pripada, ali i da su pesme "oskrnavljene u filmu".

Tamara Dragičević Promo/Aleksandar Kujučev
Film o Tomi Zdravkoviću

 

Ona je ekipi 24sedam rekla da su je "prevarili za film".

- Potpisala sam jedan ugovor koji nisam čitala tako da je Bane Obradović sve uradio u svoju korist. Verovatno je to bilo planski - istakla je ona

Kad sam prošle godine pričala sa Draganom Bjelogrlićem, on je meni rekao "znaš šta, ti jesi oštećena, ali ja tu ništa ne mogu da ti pomognem, ja sam njega isplatio. To su njegove pare". On se sad povlači jer kaže da je potpisao sva prava - ispričala je ona i dodala:

24sedam
Grob Tome Zdravkovića

 

- Uzela sam advokata i rekla Prvom programu televiziji Beograd da ne može da se emotuje serije jer me nisu ni pitali da se emituje. Napravili su po svojoj volji. Nije bila loša ideja ali kad su pričali, i svi su uzeli novac rekla sam da se ne prikazuje. Imam pravo da im zabranim. Ima desetak pesama koje su baš uništene, a poštujem sve pevače ali da ne skrnave to. Otvorili su Jutjub na njegovo ime, ja ništa to ne znam šta si radili - tvrdi udovica Zdravkovića.

Inače, u filmu o pevaču, glas je pozajmio Aco Pejović, dok glumac Milan Marić igra Tomu.

U video snimku ispod pogledajte šta je još Gordana rekla o saradnji sa Bjelogrlićem i Obradovićem, ali i kako sve komentariše njihov sin.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike