Poznat datum od kada će veliki filmski hit „Toma“ moći da se pogleda na televiziji

29.10.2021

18:25

0

Autor: Dejan Ćirić

Takozvani impresionistički portret Tome Zdravkovića publici je prikazao početke jednog od najvećih srpskih muzičara, ali i vrhunac njegove slave

Poznat datum od kada će veliki filmski hit „Toma“ moći da se pogleda na televiziji
Copyright Film “Toma” Promo/Aleksandar Kujučev

Sve filmofile i ljubitelje narodne muzike obradovao je film o jednom od najvećih boema sa ovih prostora - Tomi Zdravkoviću.

Delo Dragana Bjelogrlića i Zorana Lisinca za kratko vreme privuklo je veliku pažnju javnosti. Takozvani impresionistički portret Tome Zdravkovića publici je prikazao početke jednog od najvećih srpskih muzičara, ali i vrhunac njegove slave. Isprepletan pričom o ljubavi i prijateljstvu, film „Toma“ malo je koga ostavio ravnodušnim.

Film “Toma” Promo/Aleksandar Kujučev
 

Jedan od najpopularnijih filmova današnjice, mnogi su porhilili da pogledaju na velikom bioskopskom platnu, kako bi doživeli lik i delo Tome Zdravkovića.

Međutim,  zbog trenutne situacije vezane za pandemiju veliki deo građana i dalje nije odgledao ovo umetničko delo. Upravo iz tog razloga, kompanija Telekom Srbija pružila je mogućnost gledanja ovog vanvremenskog filma iz udobnosti svog doma svim korisnicima mts televizije (Iris televizija) i Supernove.

Ovaj filmski hit biće dostupan od 1. novembra u video klubu.

Film “Toma” Promo/Aleksandar Kujučev
 

Za muziku u filmu bio je zadužen Željko Joksimović, dok su glavni glumci poput Milana Marića, Tamare Dragičević, Petra Benčine, Pauline Manov, Andrije Kuzmanovića i drugih verodostojno prikazali duh vremena u kojem je stvarao boem Toma Zdravković.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi