"Rano sam otišao od kuće!" Ovo su roditelji Milana Marića: Otac nije želeo da mu se sin bavi glumom! (FOTO)

18.02.2023

09:13

0

Uvek je imao njihovu podršku, a danas imaju zdrav odnos

"Rano sam otišao od kuće!" Ovo su roditelji Milana Marića: Otac nije želeo da mu se sin bavi glumom! (FOTO)
Milan Marić - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Milan Marić proslavio se kroz mnoga filmska i serijska ostvarenja u kojima je briljirao i osvojio srca publike, a posebnu pažnju javnosti privukla je njegova uloga legendarnog Tome Zdravkovića u filmu "Toma".

Sa njegovim radom smo svi upoznati, a ono što je javnosti manje poznato, jeste njegova jaka povezanost sa roditeljima.

Milan je izuzetno vezan za oca i majku, koji ne kriju koliko su ponosni na svog sina, iako nisu želeli da se bavi glumom, već fudbalom.

24sedam/Katarina Mihajlović
Milan Marić

Milan je uvek imao podršku roditelja, čime god da se bavio. Otac ga je uvek rado vozio na treninge i razne aktivnosti, sve dok nije bio primoran da prestane sa treninzima zbog povrede.

- Trenirao je odbojku, plivanje i fudbal, gde se najduže zadržao. Imao je ogromnu podršku oca, koji je strastveni obožavalac fudbala. Nije mu bilo teško da, tek što dođe s puta, vozi sina na trening. Milan je, nažalost, na treningu doživeo jedan nezgodan pad pa je morao da prekine sa tim sportom - ispričala je jednom prilikom glumčeva majka Gordana, koja je takođe istakla da je Milan divan i pažljiv sin, prenosi "Gloria".

Milan ne krije da je rano napustio porodični dom, te da sa roditeljima ima zdrav odnos i ne opterećuje ih svojim problemima.

- Rano sam otišao od kuće da probam da živim sam. Trudim se da imam što zdraviji i normalniji odnos sa roditeljima i da ih ne opterećujem svojim problemima, već da oni pokupe ono što je lepo, a da ovo drugo kroz šta prolazim ne mora da ih opterećuje - istakao je Milan svojevremeno.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milan Maric (@eugensmesni)

 

- Mama je čitav radni vek provela kao vaspitačica u vrtiću, dok je tata bio komercijalista. Imao je svoju firmu. Oboje su sada u zasluženoj penziji - kazao je.

Prilikom gostovanja u emisiji "Balkanskom ulicom" na pitanje Vesne Dedić da li mama i tata gledaju njegove predstave Milan je kratko odgovorio: "Njima je divno sve što ja uradim".

U nastavku teksta možete videti fotografiju Milanov roditelja, koju je sam svojevremeno objavio na svom Instagramu.

Instagram printscreen/eugensmesni
Roditelji glumca Milana Marića

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike