Šeron Ozborn sve mršavija, a ovako izgleda njena ćerka Ejmi: Žestoko je odbijala da se pojavi u porodičnom rijalitiju, evo zašto! (FOTO)

29.09.2023

23:20

0

Danas je takođe veoma poznata ličnost

Šeron Ozborn sve mršavija, a ovako izgleda njena ćerka Ejmi: Žestoko je odbijala da se pojavi u porodičnom rijalitiju, evo zašto! (FOTO)
Šeron Ozborn - Copyright Profimedia

Šeron Ozborn viđena je u Londonu tokom šopinga sa ćerkom Ejmi, a te paparaco fotografije ubrzo su, zatim, obišle pola sveta. Pošto je, naizgled, sve mršavija, mnogi su oni koji nikako da „izbace iz glave" to što je priznala kako se (ne)hrani - po tri dana, naime, ona ništa ne pojede i to se nedeljno ponavlja, pa vrlo očigledno i ostavlja tragove na njen izgled.

Sa druge strane, Šeron je nešto ranije kazala kako se prilično i muči na tom polju, jer joj se apetit nije u potpunosti povratio otkako se okrenula „ozempiku" ne bi li oslabila.

- Nisam htela baš ovoliko da smršam, to se jednostavno desilo, tako da, vreme je da prestanem. Verovatno ću brzo da se vratim na tačku s koje sam i počela - prokomentarisala je bila u emisiji „Piers Morgan Uncensored", međutim, to se nikako ne dešava.

Tokom kupovine koju je obavljala, Ejmi ju je pratila u stopu, što možete videti u galeriji koja sledi.

Ona je, inače, njena i Ozijeva starija ćerka. Zajedno, dobili su još Keli i Džeka. Ozborn iz braka s Telmom Rajli, pak, ima još dvoje i jedno usvojeno dete.  

Ejmi je, svojevremeno, odbila da se s porodicom pojavljuje u njihovom čuvenom rijalitiju. Verovala je, prema ondašnjim napisima, da će se to loše odraziti na njenu muzičku karijeu. Dok je šou trajao, nije krila koliko joj se izvesne stvari nisu ni dopadale.

Danas, poznata je tamošnja glumica i pevačica.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike