Ozi Ozborn mora pod nož! Žena pakuje kofere u panici, pred rokerom je odlučujuća bitka (VIDEO)

14.06.2022

05:45

0

Šeron se zaputila u Los Anđeles, kako bi sve vreme bila uz njega

Ozi Ozborn mora pod nož! Žena pakuje kofere u panici, pred rokerom je odlučujuća bitka (VIDEO)
Ozi Ozborn - Copyright Profimedia

Šeron Ozborn je progovorila o bici za zdravlje poznatog supruga Ozija u okviru „The Talk UK", pa otkrila kako pakuje kofere i kreće za Los Anđeles, ne bi li mu bila podrška. „Princ tame", naime, mora pod nož i tek posle operacije će biti poznato kako će dalje živeti, objasnila je zabrinuta supruga koja, međutim, nije otkrivala sa čime se tačno sada uhvatio u koštac.

Ona se zbog ovih privatnih obaveza neće pojavljivati pred kamerama u narednih mesec dana.

- Velika je operacija u pitanju, u ponedeljak. Moram da budem uz njega. Zaista će da pokaže kako će se stvari dalje odvijati u njegovom životu - kratko je izjavila bila Šeron, pa dodala da je Ozi (73) trenutno dobro raspoložen.

To nije morao ni da joj priča - sve joj je bilo jasno prema tome kako je odreagovao na njen povratak kući.

- Kad smo pričali, našalio se: „Šta, još te nisu otpustili?" Rekla sam mu: „Ne, još sam tu! Ovo je rekord! - istakla je.

 

 

U objavi na Instagramu baš na ovu temu, poručila je:

- Hvala vam na svemu, vidimo se uskoro - pa obeležila „The Talk" uz emotikon srca.

Zdravstveni problemi

Podsetimo, Ozi se baš namučio kada je zdravlje u pitanju proteklih godina. Ruku je operisao 2018, a imao je i problema s infekcijama godinu kasnije. Tokom 2020. je otkriveno kako mu je još 2003. dijagnostikovana Parkinsonova bolest.

- Nije da je smrtna presuda, blaži je oblik u pitanju. Ne tresem se - rekao je on tokom intervjua za „Radio.com", pa nastavio:

- Doktor mi je rekao da dnevnoprođem pored bar desetoro s istim problemom, a da i ne primetim. Nije da vam, na primer, izađe bubuljica na čelu kao znak. Samo jednog dana počnete čudno da se krećete, da tako kažem.

Te iste godine, inače, Ozi je morao da operiše vrat.

- Naređali su nam se izazovi... Imao sam jedan nastup i, pao sam. To mi je poremetilo nerve pa sam morao na sto - objasnio je roker u „Good Morning America" jednom prilikom.

Zbog problema sa zndravljem je kasnije morao i da batali turneju. Nadao se da će dobiti nove datume, ali je istakao i kako neće izlaziti na scenu dok ne bude 100 odsto siguran da je dobro. U aprilu je, međutim, „zaradio" kovid, zbog čega se Šeron bila opet povukla iz emisije.

- Trebaće mi oko nedelju dana da podignem mog čoveka na noge, pa se vraćam - rekla je ona tada.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike