Šeron Ozborn se pohvalila: Ozi je još aktivan u krevetu, imamo odnose nekoliko puta nedeljno

07.10.2020

21:46 >> 11:05

0

Uspeli su da očuvaju brak četiri decenije, a strasti im ne manjka ni danas

Šeron Ozborn se pohvalila: Ozi je još aktivan u krevetu, imamo odnose nekoliko puta nedeljno
Copyright Foto: Printscreen Youtube

I posle 40 godina braka Šeron i Ozi Ozborn mogu da se pohvale da im ljubav cveta, bez obzira na to što ju je on prevario pre četiri godine sa frizerkom koja je skoro duplo mlađa od njega.

Šeron je u intervjuu za CBS pričala o njihovom s*ksualnom životu, srećna što bez obzira na godine imaju odnose i po nekoliko puta nedeljno.

– Svi znaju da je Ozi previše s*ksualan, to nije tajna. I sada voli s*ks, ali ne kao ranije. Nekad smo imali odnose tri puta na dan, a sada nekoliko puta nedeljno – izjavila je ona i dodala da nema ničeg čudnog u tome.

– To je potpuno normalno kada ste u dugoj vezi. Vremenom vam postane jasno da nije samo s*ks važan, nego i to koliko ste bliski. Svaka veza ima uspone i padove, a na kraju je najvažnije da se volite. Poštovanje i osećaj sigurnosti su veoma bitni. Ako je ljubav uzajamna, s*ks je najbolji doživljaj na svetu – zaključila je Šeron.

Šeron i Ozi su se venčali 1982. godine i imaju troje dece, Ejmi (37), Keli (35) i Džeka (34), dok pevač iz prethodnog braka sa Telmom Rajli ima još troje.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: CBS

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike