Sukob JK i Grand produkcije zbog gledanosti! Haos na društvenim mrežama, oglasile se obe strane

24.09.2023

14:13

0

Izneli su svoju verziju grafikona

Sukob JK i Grand produkcije zbog gledanosti! Haos na društvenim mrežama, oglasile se obe strane
Copyright 24sedam/Nemanja Vujčić ATAImages/A.A.

U istom vremenskom intervalu tokom prethodne večeri emitovana je prva emisija nove sezone „Zvezda Granda”, ali i koncert pevačice Jelene Karleuše, koji je nedavno održan u elitnom naselju Beograd na vodi. 

JK je objavila da je tokom prethodne večeri TV Prva na kojoj se emitovao njen koncert bila najgledalnija televizija, dok je Grand produkcija izdala saopštenje i objavila grafikon gledanosti koji pokazuje da su TV Pink i „Zvezde Granda” bile najgledanije. 

Printscreen Instagram/karleusastar
JK tvrdi da je njen koncert sinoć bio gledaniji od ZG

Usledila je i prozivka na zvaničnoj Instagram stranici „Zvezda Granda” da je JK obmanula javnost o gledanosti, te da je koristila fotošop, na šta je pevačica i odgovorila ističući da objave vreme kada je merena gledanost.

- Zašto nisu objavili vreme kada su merili tu njihovu gledanost? Fotošopom su obmanuli javnost. Dosta je bilo obmanjivanja i laganja publike. „Zvezde Granda” više nikoga ne interesuju i to je, na njihovu žalost, činjenica - kaže Jelena Karleuša za Informer.

Printscreen Instagram/zvezdegranda
Grand produkcija tvrdi da JK obmanula javnost

 

Podsetimo, od trenutka kada je JK napustila popularno takmičenje, ona navodi da je gledanost ovog muzičkog programa opala, dok suprotna strana uvek tvrdi drugačije, te već dve godine traje medijsko nadmetanje. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike