Rasprodato 90 odsto ulaznica za prvi solistički koncert Nućija i Vojaža!

27.09.2023

17:30

0

Deset dana pred veliki šou ulaznice se prodaju neverovatnom brzinom

Rasprodato 90 odsto ulaznica za prvi solistički koncert Nućija i Vojaža!
Vojaž i Nući - Copyright Promo / Nući i Vojaž

Manje od deset dana nas deli od prvog solističkog koncerta Nućija i Vojaža pod nazivom „Nucci x Voyage & friends: Balkan daje sve", a čak 90 odsto ulaznica za ovaj muzički spektakl je rasprodato.

Autentično urbano iskustvo koje će promeniti lice lajv industrije i u potpunosti tranformisati industriju zabave očekuje nas 6. oktobra u Hangaru Luke Beograd, a sudeći po intenzitetu kojim se prodaju ulaznice, interesovanje publike premašilo je sva očekivanja.

Dvojac koji je poslednjih godina zavladao treninding listama svojim hit numerama poput „Balkan", „Bella Hadid", „Gad", „La la la", postao je glas novih generacija širom regiona, a na koncertu koji će doneti pravu eksploziju energije i antologijskih bitova, najavljeni su i gosti, najpopularniji izvođači regionalne trep scene: Cerni Cerak, Zera, Desingerica i Pljugica, Heni, Popov, Korona i Rimski, Lacku, Gazda Paja, Teodora Popovska, Relja Torinno i mnogi drugi.

Najsavremenija audio-video produkcija dodatno će upotpuniti ovaj šou, istovremeno označavajući početak nove, progresivne, ere u polju entertainment-a.

Ograničene količine ulaznice dostupne su putem sajta efinity.rs, aplikacije eFinity, u TC Rajićeva (I sprat), na blagajnama Štark arene i Doma omladine i na više od 1.000 Moj kiosk objekata širom zemlje, a akcija 2+1 gratis, u okviru koje svako ko kupi dve ulaznice od Nućija i Vojaža dobija treću na poklon i dalje je aktuelna.

Nući i Vojaž, ATAImages/Mateja Stanisavljević
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Promo

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike