Ovo je prava zvezda! Bijonse poslala avion po nepokretnog fana, jer ga zbog kolica nisu pustili na komercijalni let (FOTO/VIDEO)

25.09.2023

16:24

0

Posle 25 godina čekanja, konačno je uspeo da upozna svoju divu

Ovo je prava zvezda! Bijonse poslala avion po nepokretnog fana, jer ga zbog kolica nisu pustili na komercijalni let (FOTO/VIDEO)
Bijonse - Copyright Profimedia

Džon Hiderington, dugogodišnji veliki fan pevačice Bijonse, uspeo je da upozna svoju divu i to - uz njenu pomoć. Kada mu, naime, nije bilo dozvoljeno da se ukrca na let za Sijetl jer su mu, kako se navodilo, kolica prevelika za avion za koji je kupio kartu, pevačica je uskočila u pomoć i organizovala mu prevoz.

Najpre, svu pažnju privukao je njegov snimak u kom se požalio putem TikToka na svoju sudbinu. Kako je istakao, čekao je 25 godina da vidi Bijonse na sceni i „taj san mu se ni sada neće ostvariti". Tada, ostali fanovi pevačice uzeli su stvari u svoje ruke - pa je „Beyhive" čuo šta se dešava.

 

@liberatedbygaga Ableism strikes again. After waing 25 years, I’m not seeing @Beyoncé tonight #beyonce #renaissance #renaissanceworldtour #rwt2023 #ableism #fyp #foryoupage ♬ original sound - Jon

 

Veoma su brzo reagovali - pa je izvesni član njenog tima stupio je sa Džonom u kontakt tek da ga o svemu obavesti, istakao je „The New York Times". Na sve to, bio je u prilici i da upozna pevačicinu majku Tinu.

 

 

- Mnogo se loše osećamo zbog svega što se desilo. Trudimo se da budemo bolji i gledamo da se isto više nikada ne pojavi - piše u saopštenju kompanije koja je isprva trebalo da preveze Hideringtona.

Podsetimo, ovo nije prvi put da Bijonse čini ovakve stvari za svoje obožavaoce. Jednom prilikom, iz svog džepa je dala 100.000 dolara kako bi vozovi vozili još sat vremena i odveli sve njene fanove s koncerta kući, jer je isti morao da bude pomeren zbog vremenskih nepogoda.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike