Marina Tadić bez trunke šminke dala savet devojkama: Ne gledajte karakondžule u medijima i silikone, uzmite knjigu

24.09.2023

13:19

0

Kako je rekla, lepota je u slobodi

Marina Tadić bez trunke šminke dala savet devojkama: Ne gledajte karakondžule u medijima i silikone, uzmite knjigu
Marina Tadić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica Marina Tadić svojim primerom je dala savet mladim devojkama da se ne stide svog lica, da cene prirodnu lepotu i ne posežu za estetskim operacijama koje će ih deformisati, te da nikako ne dozvole sebi da im pojedine dame iz šubiznisa budu uzori.

Dajući jedan intervju, Marina se pojavila bez trunke šminke, kako bi na svom primeru pokazala mladim devojkama da silikoni nisu rešenje, već da je prirodan i negovan izgled mnogo bitniji. 

Instagram printscreen/marinatadic_official
Marina Tadić dala savet mladim devojkama da rešenje nije u botoksu

 

- Ostavljam ovaj video ovde, za sve devojčice koje su drugačije. Da znaju da imaju izbor, da znaju da nisu same iako su drugačije i prate neke svoje snove! Budite hrabre idite napred za svojim snovima! Baš takve svoje, bez laži. Budite ponosne što izgledate prirodno i čuvajte svoj izgleda, tako što ćete živeti zdravo, pre svega fizički, a onda i mentalno! - govorila je ona i nastavila:

ATAImages/ A.A.
Marina Tadić

- Ne gledajte ove karakondžule u medijima koje svakodnevno pokušavaju da nametnu da je „izgleda lažni izgled” najvažniji i da je to jedino što imate! Ne slušajte, ne gledajte, učite, tražite od roditelja, knjige, putovanja, a ne silikone i botokse... Znajte da niste same, ja ću uvek biti ta koja će stajati iza svog izgleda iza svojih stavova! Zbog moje ćerke i zbog svih drugih ćerki u ovoj zemlji koje još nisu zatrovane - glasi poruka ispod videa koju je Marina Tadić ostavila, a nakon njenih reči, pristizale su i poruke podrške brojnih kolega, koje dele njeno mišljenje. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike