Šakira u novoj pesmi brutalno prozvala Pikeovog oca! "Još nije zakoračio u grob" (VIDEO)

21.09.2023

10:48

0

Pevačica je za nekoliko sati prikupila više od tri miliona pregleda

Šakira u novoj pesmi brutalno prozvala Pikeovog oca! "Još nije zakoračio u grob" (VIDEO)
Šakira - Copyright Profimedia

Loši odnosi Šakire i Đerarda Pikea oslikani su u novoj pesmi koju je pevačica izbacila, nakon što je među svojim fanovima napravila pravu histeriju sa numerom "Music Sessions Vol.53".

Nakon što je u svojoj hit pesmi prozvala bivšeg i njegovu novu devojku, Šakira se sada u novoj pesmi "El Jefe" (Šef) obrušila na bivšeg svekra, a numera je prikupila više od tri miliona pregleda za samo sedam sati otkako je objavljena na Jutjubu.

- Sanjaš da napustiš naselje, imaš sve što je potrebno da postaneš milioner, skup ukus, mentalitet, samo ti nedostaje plata - peva Šakira sa meksičkim sastavom Fuerca Regida.

Profimedia
Đerard Pike

 

Neki smatraju da se Šakira nazivom pesme upravo narugala nadimku koji su joj dali prijatelji bivšeg partnera Pikea, no jedan stih posvetila je bivšem svekru - Džonu Pikeu Roviri. 

- Kažu da nema zla koje traje više od sto godina, ali moj bivši svekar je i dalje tu i nije zakoračio u grob - peva svetska zvezda, dok plesači pokušavaju da joj prekriju usta, kao da ne žele da to spomene. 

Inače, Pikeov otac je biznismen koji upravlja firmama svog sina, a osim bivšeg svekra, Šakira je jedno vreme bila na meti i bivšoj svekrvi koja je živela blizu nje.

Pesmu možete poslušati na linku ispod.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike