Šakira ulovila mlađeg i uspešnijeg od Pikea: Uhvaćena na večeri u Londonu sa čuvenom NBA zvezdom (FOTO)

14.07.2023

19:29

0

Njihovoj romansi se niko nije nadao

Šakira ulovila mlađeg i uspešnijeg od Pikea: Uhvaćena na večeri u Londonu sa čuvenom NBA zvezdom (FOTO)
Šakira - Copyright Profimedia

Pevačica Šakira (46) protekle srede uhvaćena je u društvu NBA zvezde Džimija Batlera (33), što je podgrejalo spekulacije o njihovoj romansi.

Košarkaš i pevačica primećeni su u jednom restoranu u Londonu gde su zajedno večerali. U restoran su stigli odvojeno, nešto posle 22 časa, a na kraju večeri svako je otišao svojim putem.

Restoran su napustili u minut razlike, oko pola dva ujutru, a obezbeđenje NBA igrača ispratilo je Šakiru do njenog automobila, što detaljnije možete pogledati u galeriji u nastavku teksta.

Kako prenosi izvor sa lica mesta, potencijalni par delovao je raspoloženo dok je uživao u sušiju i koktelima. Pevačica je za ovu priliku odabrala elegantnu crnu kombinaciju, koju je upotpunila šljokičavom torbicom.

- Primećeno je da su oboje uživali u drušvu dok su se provodili u restoranu - rekao je izvor za E! News.

Inače, sama pevačica je podgrejala glasine o romansi sa Džimijem, kada je krajem maja objavila video iz publike sa jedne košarkaške utakmice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

Batler je ranije bio povezivan sa Šej Mičel i Selenom Gomez, a sa bivšom devojkom Kejtlin Novak ima ćerku Rajli. On inače igra za Majami, gde i živi, pa se nameće pitanje da li će košarkaš i pevačica uspeti da ozvaniče i održe vezu uprkos kilometrima.

Profimedia
Džimi Batler

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike