Ovo je majka Filipa Plajna! Otkako je stekao status najomraženijeg dizajnera, evo kako je tretira (FOTO)

21.09.2023

00:10

0

Uopšte ne krije svoja osećanja

Ovo je majka Filipa Plajna! Otkako je stekao status najomraženijeg dizajnera, evo kako je tretira (FOTO)
Filip Plajn - Copyright Profimedia

Filip Plajn već izvesno vreme uživa u ogromnoj slavi koju je stekao u svetu mode. Život na visokoj nozi, štaviše, obezbedio je čitavoj svojoj porodici, a pored dece i partnerke s kojom često na Instagramu objavljuje fotografije, svakako mu je važna i još jedna žena - njegova majka.

„Najomraženiji čovek iz sveta mode", kako je jednom prozvan u intervjuu za „British GQ" zbog svog ekstravagantnog životnog stila, kontroverynog ponašanja i mišljenja, osim što daje sve od sebe da sačuva njenu privatnost, redovno je kiti skupocenim komadima kako svoje, tako i drugih jakih marki.

 

 

- Mamin sin - potpisao je jednu od ređih fotografija na pomenutoj društvenoj mreži s njom, a na kojoj je ona, kao što je i nedavno na rođendanskoj objavi, nosila preko ruke svima dobro znanu Birkinku, između ostalog.

Njeno ime, pak, skriveno je i iz njegovih biografskih podataka koji su dostupni onlajn, prenose strani mediji. Isto je i u slučaju njegovog oca, koji više nije ni živ. Zna se, pak, da je bila domaćica, dok mu je tata bio doktor, kardiolog, a takođe i alkoholičar.

- Nije bio posebno dobar prema njoj - istakao je svojevremeno dizajner, prenosio je „Newyorker".

Razveli su se kad je Filip imao tri godine.

Sa majkom je tada izvesno vreme proveo i kod bake i nisu bili finansijski stabilni sve dok mu se majka nije ponovo udala. Opet je u pitanju bio doktor, samo značajno brižniji, koji je i pored deteta koje je s njom dobio Filipa gledao kao svog sina.

 

 

- Svakako sam se najčešće osećao kao autsajder - priznao je bio Plajn, te i ne čudi što, pošto je stekao slavu, oseća potrebu da majku čuva kako samo on to ume.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike