Kanje se vratio na mreže, ponovo zavoleo Jevreje, a jedno nikako da odgonetne javnosti: Holivudska elita je žrtvovala moju majku! (VIDEO)

29.03.2023

07:45

0

Donda je, zvanično, preminula u 58. godini usled koronarne bolesti i višestrukih postoperativnih faktora estetskog zahvata, ali reper sumnja u to

Kanje se vratio na mreže, ponovo zavoleo Jevreje, a jedno nikako da odgonetne javnosti: Holivudska elita je žrtvovala moju majku! (VIDEO)
Kanje Vest - Copyright Profimedia

Kanje Vest nedavno se vratio na Instagram pa je uz poster filma „Na tajnom zadatku" istakao kako „ponovo voli Jevreje". Zbog ovog ostvarenja se, naime, javno zahvalio glumcu Džoni Hilu, jer je „on bio taj koji mu je otvorio oči".

Antisemitski ispadi su repera prilično koštali. Osim što je bio izbačen s mreža, postao je omražen među fanovima, njegov posao izuzetno je patio, pa tako i džep. Drame koje je u istom periodu naređao tek mu nisu bile pomogle, a povratkom onlajn samo je podsetio javnost na njih, pa tako ostao pod velikim znakom pitanja.

„Moja majka je žrtvovana"?

Pošto je priznao da se „njegova ljubav prema Jevrejima ponovo probudila", pojedinci su komentarisali kako je ovo jedno od najboljih izvinjenja poznatih ikad. Međutim, nikako da raščivija kako to misli da je „njegovu majku ubila holivudska elita".

Donda Vest preminula je 2007. godine u 58. godini. Zvanično, koronarne bolesti i višestruki postoperativni faktori estetskih zahvata bili su kobni po njen život. Međutim, reper i dizajner s tim nikako ne može da se pomiri i tvrdi da je nju žrtvovala holivudska elita.

Svojim govorom nema koga nije zabrinuo do te mere da ga je javnost molila da potraži stručnu pomoć. On mesecima nikako da objasni šta je hteo da kaže svojom teorijom, prema kojoj se „on otrgao kontroli, ali Bijonse i Džej Zi, na primer, nisu". Snimak je ponovo viralan, ali Kanjea to mnogo i ne boli pošto je siguran da je u pravu.

- ...Moja majka nije tu, žrtvovana je. Majkl Džordan, šta je s njim, s njegovim ocem (koji je prvo nestao, pa prona]en mrtav) Bil Kozbi, Doktor Dre? Ostali bez sinova. Znate, u Holivudu ljudi često tako nestaju. A sve to rade ovi... Da bi mogli da sve drže pod kontrolom (holivudska elita) - ozbiljna lica je pričao paparacima koji su ga bili okolili, siguran u svaku svoju reč, ali i slobodu.

Kanje Vest sa majkom Dondom , Profimedia
 

Iako su ga tada već dva brenda „otkačila", on je ostao prilično imućan.

- Pa Bog mene voli. Oni hoće da nanose traume, da nas drže na uzici, ali mene ne mogu. Sve mi je uzeto, ali moraju da pišu da je moja neto zarada 400 miliona dolara jer tako i jeste! Isus je kralj i on mene voli. Drže Šakila O'Nila pod kontrolom, Čarlsa Barklija, Lebrona Džejmsa, Bijonse i Džej Zija, ali mene ne - naglasio je bio, vidi se na snimku koji opet plavi društvene mreže.

Iako još nikako i toga javno da se dotakne, eventualno otkrije javnosti na koga tačno sumnja, činjenica je da ga je ovaj gubitak mnogo promenio i da posebno od smrti svoje najveće podrške prilično kuburi s mentalnim zdravljem, prenose strani mediji.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike